megatrown21
Kilopat
Tabii ki o her şey için gerekli, ön yargıya karşıyım. Ben de tam tersi Apple dışındakilere mi on yargınız var diye sordum. Çünkü çok fazla kişi çok abartılı gömüyor. Siz de gene tam çizgide bırakıp, yazılım olarak en düzgün dönemine gelmiş serilerden kullanamamışsınız ama gene de yakın dönemin bir modelini denemişsiniz en azından. Size bu kararınıza göre uygun olan iPhone olabilir.
Performansta önceden sıkıntı yaşamış olanlar için genelde S23 denenmeli çünkü onun işlemcisi hem güçlü, hem kısıtlamasız hem de verimli.
S23 güçlü evet ama fiyatı acayip yüksek. İlk çıktığı zaman mağazaya gidenlere kulaklık saat ve kablosuz şarj aleti hediye etmişler. İnternetten alanlara da saat hediye ettiler şaka gibi. Bence şu an S23'ün ölması gereken fiyat 18-20 bin TL. Yanında 10bin TL'ye yakın fiyatta hediye verebiliyorlarsa asıl fiyatı o değildir. 26 bin TL değil de 20bin civarında olsa muhtemelen iphonde değil yine Samsung almıştım. Şu an abartı açıkçası fiyatı zaten dolar bu civarlarda giderse 3-4 ay içerisinde piyasada 18-20 bin TL'ye 0 olarak bulunabilir bence.