iPhone 14 Pro'ya 42.000 TL verilir mi?

Eğer aylık kazancın 25K-30K üzeri ise bence düşünmeden alabilirsin. Düz modellerden farklı olarak 120 Hz ekran, A16 çip, daha iyi arka kamera dizilim, allways on display vs. artıları var. Ayrıca dinamik ada bence iyi düşünülmüş bir tasarım. Maddi kazancı iyi olan bir kişi açısından alınabilir bir cihaz. Bence esas soru iPhone 14 düz modeli fiyatını hak ediyor mu? Veya alınır mı? İşte o soruya ben de bir cevap bulamadım.

İlk düşüncem sadece 14 ancak 13 Pro ile aynı olduğunu görünce dedim 13 Pro Max bakim 0 piyasada yok olsa da 14 Pro'dan daha pahalı.
 
Bana göre çok kaba bir telefon. 42000TL'ye araba aldığımızı hatırlıyorum gerçi araba aldığımız zamandaki Türkiye ile şimdiki Türkiye bir değil. Her neyse 42kya alacağınız iPhone yerine 15-20klık bir IPhone'da işinizi görür bence.

Evet onu düşündüm ama yok ki piyasada öyle ikici eller 11-Pro falan o fiyatlarda almışken ömürlü olsun diyorum.
 
Şahsen milyarder bile olsam telefona öyle para vermem. Bilgisayar almaya böbreğimi bile basarım gerekirse ama telefonla pek işim yok. Bence alınmaz.
Siz telefonla çok içli dışlıysanız gayet alınabilir. Samsung vs Apple işine girmeyeceğim, dünyanın en iyi 1. veya 2. telefonu sonuç olarak.

Böbreğimi basarım konusu hariç kesinlikle doğru :)
 
12 taksit yapıp verdiğiniz 42 bin lirada gözünüz kalacaksa verilmez.
20 bin nakitim var geri kalanı babam tamamlayacak

Hocam iPhone 6s, 7, 8 Plus, X, XS Max, 11 vs. telefonlar da var. Onlara bakabilirsiniz. 6s Gibi bir model günümüzde halen iş görmekte. iOS 14 Desteği aldı en son.
hocam 6 senedir 7 kullanıyorum zaten
 

Geri
Yukarı