Hocam şöyle diyeyim, ben aldığımda S21 9200, 21 FE 9500, 21+ 10500, 22 13500 liraydı. Şu anki fiyatlarına göre çıkarım yapmak sana kalmışSanırım uzunca bir süre (1-1.5 ay kadar) araştırma ve fiyat değerlendirmesi yapacakmışım gibi duruyor.
Hocam şöyle diyeyim, ben aldığımda S21 9200, 21 FE 9500, 21+ 10500, 22 13500 liraydı. Şu anki fiyatlarına göre çıkarım yapmak sana kalmışSanırım uzunca bir süre (1-1.5 ay kadar) araştırma ve fiyat değerlendirmesi yapacakmışım gibi duruyor.
Eski 801'cilerden kim kaldıS21 ve S22 serisine geçersek Exynos 2100, 2200, SD 888, Snapdragon 8 Gen 1 bu yongalar kullanılıyor. Bu işlemcilerin hepsi Samsung üretimi ve üretimden ve mimariden kaynaklı çok serin çalışan işlemciler değil bunlar ama ısınma sorunu olan işlemciler de değil. Bu işlemciler bahsedildiği kadar sorunlu modeller olsa bu kadar üretici tercih edemezdi. Snapdragon 810 vari işlemciler değil, Exynos 990 gibi de değiller. Exynos 990 deneyim olarak SD 810 modelinden de daha iyiydi, o hala normal kullanımda bile tercih edilebiliyor.
Ben G2 kullanıyordum. Oyunlarda 82 84 derece görüyordum yanıyordu ama performans düşüşü azdı ona rağmen çok performanslıydı. Gündelik kullanımda 50 derece falan görüyordum. Şimdiki cihazların çoğu oyunlarda 50 derece civarlarında.Eski 801'cilerden kim kaldı.
Evet onda da aynı işlemci. 4K video oyundan daha fazla yorar cihazı. O nedenle sınırsız 4K video çekemezsin istediğin kadar depolama alanına sahip olsan bile. SD 800-801 aynı mimari, OC edilmiş modeller.LG G3 telefonumun 4K video (zamanının ilklerinden) çekerken elimi rahatsız edecek kadar ısındığını hatırlıyorum, yanlış hatırlamıyorsam onda da SD 801 vardı.
Aynen, MSM8974-AC Snapdragon 801@BERWAR @The Man From E.A.R.T.H. Zamanında LG G3 telefonumun 4K video (zamanının ilklerinden) çekerken elimi rahatsız edecek kadar ısındığını hatırlıyorum, yanlış hatırlamıyorsam onda da SD 801 vardı.![]()
Oha. Şeffaf kılıf vardı bende ısı kaynaklı sapsarı olmuştu.Arka kapağında tam o Samsung yazısının olduğu yer sıcaklıktan zamanla elektrik mavisinden yosun yeşili-camgöbeği karmasına dönüşmüştü.
Hatta şu anda hala evde kullanımda, ısınsa bile taş gibi telefon. Rengi kesin tarif edemedim ama olsunOha. Şeffaf kılıf vardı bende ısı kaynaklı sapsarı olmuştu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.