iPhone 14 vs iPhone 15

paWel

Hectopat
Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD
Arkadaşlar merhaba, İkinci el olarak temiz, 128 GB en dip depolamadan bulur musunuz? Renk fark etmez ucuz olması yeterlidir.

Hocam bütçem yok, düzgün yurt içi ve ucuz olsa okay, kaç paraysa o para. Yani 30-45 arası düşünebiliriz. Ne kadar uygun olursa o kadar iyi.

Neden iPhone peki hocam aynı bütçeye daha uzun kullanım süresi sunan ve daha performanslı telefonlar var.

Ikisininde kamerasi butcesine gore felaket kotu. Bu konuda bilgilendirmek isterim. Mesela S24 FE'ye bakabilirsin. Icindeki lens, S25+'la ayni. Sadece donanim farkindan dolayi S25+ kadar iyi fotograf cekemez. Fakat F/P olarak en iyisidir.

Neden iPhone peki hocam aynı bütçeye daha uzun kullanım süresi sunan ve daha performanslı telefonlar var.
Hocam, Uzun yıllar kullanacağım, Daha önce iPhone 6 ve 8 kullandım son nefeslerine kadar hizmet ettiler.
S24 FE düşünüyordum yazılım dağıtmaları ve pili beni çok korkutuyor alamam. Bana uzun yıllar kullanacağım cihaz lazım.
Ikisininde kamerasi butcesine gore felaket kotu. Bu konuda bilgilendirmek isterim. Mesela S24 FE'ye bakabilirsin. Icindeki lens, S25+'la ayni. Sadece donanim farkindan dolayi S25+ kadar iyi fotograf cekemez. Fakat F/P olarak en iyisidir.

Hocam, Uzun yıllar kullanacağım, Daha önce iPhone 6 ve 8 kullandım son nefeslerine kadar hizmet ettiler.
S24 FE düşünüyordum yazılım dağıtmaları ve pili beni çok korkutuyor alamam. Bana uzun yıllar kullanacağım cihaz lazım.
S24 FE, 6.5 yil daha destek alacak. Pil konusunda da 60 HZ oldugu icin iPhone'lar daha uzun dayanacaktir. Kamera olarak kiyaslarsak mesela ikinci el Xiaomi 15 hem daha uzun destek hem daha uzun batarya omru hem de daha iyi kamera sunacak sana. Amiral gemisi sensor kullaniyor Xiaomi 15. iPhonelarin base modelleri kisilmis bir sekilde geliyor her konuda. Ikisi arasindan bence 14 ama.

iPhone kullanıcılarını bildiğin dolandırıyor hocam. Bence arkadaşın önerdiği S24 FE ve Xiaomi 15 modellerine bir göz atın, ek olarak Oppo gibi markaların amiral gemisi telefonlarına göz atmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı