iPhone 14 vs iPhone 15

beerke

Hectopat
Öncelikle herkese iyi bayramlar. Şu anda XR kullanmaktayım. Bu iki telefon arasında kaldım. Benim için uzun ömürlü olması önemli çok fazla fotoğraf çekmem telefonda hiç oyun oynamam 15'i sıfır olarak alacağım. 14 Pro ise ikinci el. Hangisini almalıyım? İkinci el alırken değişen parça çalışmayan bir şeyi varsa nasıl anlayabilirim?

Bu ikisi arasında 15 Ama tavsiyem Pro veya Max model olur.

Öncelikle herkese iyi bayramlar. Şu anda XR kullanmaktayım. Bu iki telefon arasında kaldım. Benim için uzun ömürlü olması önemli çok fazla fotoğraf çekmem telefonda hiç oyun oynamam 15'i sıfır olarak alacağım. 14 Pro ise ikinci el. Hangisini almalıyım? İkinci el alırken değişen parça çalışmayan bir şeyi varsa nasıl anlayabilirim?
60hz sorun degilse hic ikinci ele bulasmadan 15 almaniz sizin kullanim kriterlerinize uygun ama 14 pro daha iyi bir cihaz.

Öncelikle herkese iyi bayramlar. Şu anda XR kullanmaktayım. Bu iki telefon arasında kaldım. 15'i sıfır olarak alacağım. 14 Pro ise ikinci el. Hangisini almalıyım? İkinci el alırken değişen parça çalışmayan bir şeyi varsa nasıl anlayabilirim?

Kendin anlayamazsın bu işi bilen birine ekspertiz niyetine telefonun içini açtırtman gerekiyor.

iPhone alıyorsan Pro serilerinden başlaman gerekiyor IPhone'ların hakkını ancak Pro serisi olanlar veriyor düz seriler kısıtlanmış iPhone'lar oluyor.

İphone 14 Pro sizin için daha iyi bir cihaz olacaktır. İphone 15 alan tanıdıklarımın fiyatı ve özellikleri karşılaştırıldığı zaman pek hoşnut olmadığını biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı