iPhone 14 vs Samsung S22 Ultra

Yine güncelleme alıyor mu diye?

Samsung, 4 yıl OneUI ve 5 yıl güvenlik desteğini şimdiden verdi. Gerisi Samsung'un inisiyatifi artık.
iPhone uzun ömürlü bir telefon değil bunu anlatmaya çalışıyorum.
iOS 16.2 alan 5.5 yıllık iPhone 8, 8 Plus ve X buna güldü.
iPhone'un yeni modeli geldikçe eski modelleri zayıflıyor ve alınmıyor.
Bu zaten bilinen bir şey, hatta her firma yapıyor. Tabii Apple gibi açık açık söylemeye yemiyor diğer markaların Apple zaten bunu kendisi de itiraf etti.
Samsung ise tam tersi eski modelleri bile günümüze uygun ve güncelleme alıyor.
S10 çıkış tarihi: 20 Şubat 2019
iPhone 8 çıkış tarihi: 12 Eylül 2017

S10 Android sürümü: Android 12'de kaldı, 13 almayacak. OneUI 5.0 almadı, 4.1'de kaldı.
iPhone 8 iOS sürümü: iOS 16.2 aldı (13 Aralık 2022), iOS 16'yı almaya devam edecek.

2 yıl daha güncel cihaz, son güncellemeleri almadı. Ve bu durumda kısa ömürlü olan cihaz iPhone mu oldu? Tamamdır.

Hocam siz de sakin olun. Ben de S22 Ultra tercih ederim ama "İPhone uzun ömürlü değil" konusu yanlış, gerçekten uzun ömürlü. Sadece onu fazla abartıyorlar (birçok markanın flagship modeli uzun ömürlü zaten) veya düşük modellerle kıyaslıyorlar. Hepsi için aynı gerilemenin geçerli olduğunu bilin. Eskimiyor diye bir şey yok. İki marka da eskiyor, ikisi de ne kadar pahalı, o kadar dayanıklı oluyor. Aradaki bazı saygısızlar yüzünden sakince soru soran insanlara da patlamayın. @dalek @Tesla Bobini

Niye bu kadar kavga ettiniz ki? Amiral gemisi hiçbir telefon 3 yıl sorun çıkartmaz elektronik alet kullanmayı biliyorsanız. 3 yılın sonunda performansı kimi insanı tatmin eder kimi insanı tatmin etmez. Markalar kimsenin babasının oğlu değil. Bırakın şu boş işleri. İsteyen Android tercih eder, isteyen Apple. Fakat şunu kabul etmek zorundasınız: Her iyi telefonun kamerası cam gibi fotoğraf çekiyor, Instagram ve WhatsApp dışında program doğru dürüst kullanmayan herhangi bir insanın işletim sistemini veya markayı savunması aptallıktan başka bir şey değildir. Ben hayatımda amiral gemisi telefon alıp da bunla internette gezinmek bile kastırıyor diyeni görmedim duymadım. Diyen de yalan söylüyordur zaten.
Sinirli 15 yaşındaki arkadaşlar için de belirteyim: Android çalıştıran da iOS çalıştıran da birçok cihaz kullandım bol keseden sallamıyorum.

Arkadaş neyi savunduğu bilmiyor ne dediğini hiç bilmiyor aksine gülüyorum emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…