Arada 17 bin TL fark olan cihazları kıyaslamak mantık dışı. Üstelik S23 çoğu yönden tokatlarken...
Yakın fiyatlarda alabiliyorsan 14 al.
Yakın fiyatlarda alabiliyorsan 14 al.
Bugün iPhone 14 modelini alıyorum arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim.
Bence de hocam S23'ten şaşmayın.Hocam niye ki? Ona vereceginiz parayı bir sürü aksesuar alırsınız rahat edersiniz.
Bu kadar insan S23'ü önerdi.
En son onda karar kılmış hocam. Nasıl içi rahat edecekse onu alsın.Hocam niye ki? Ona vereceginiz parayı bir sürü aksesuar alırsınız rahat edersiniz.
Bu kadar insan S23'ü önerdi.
Hayırlı olsun.Bugün IPhone 14 modelini alıyorum arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim.
Yok hocam. Samsung eskisi gibi değil değerini daha iyi koruyor. Zaten arada ciddi bir fiyat farkı var, Apple onu daha iyi korusa dahi cebinizde ciddi bir para kalacak. Üstüne kalan parayla dolar vs. alın hatta.
Teşekkür ederim.En son onda karar kılmış hocam. Nasıl içi rahat edecekse onu alsın.
Hayırlı olsun.
Muhtemelen bir yıla satacağım bir telefon olacağı için tercihimi iPhone 14'ten yana kullandım, kaybımın az olmasını istediğim için bu telefonu tercih ettim. Belki de uzun yıllar kullanırım kim bilir.
Teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.