iPhone 14'te sıkıntılar var mı?

umuttk6

Hectopat
Daha yeni 14 aldım. 2 tane sorun var gibi ve bunları iOS 17 yükledikten sonra fark ettim. Ondan da kaynaklı olabilir.

Telefon ön kamerası kasıyor gibi. FPS düşük yani. Portre modunda ise 2 kez birkaç saniyeliğine dondu.
Diğer sorun ise bildirim panelini aşağı çekerken FPS düşüklüğü yaşanıyor. Bunu da bugün itibari ile yaşamaya başladım. CMT gününden beri telefon bendeydi.
Bunlar genel sorun mu yoksa güncelleme kaynaklı mı acaba? Yaşayan oldu mu?

Daha yeni 14 aldım. 2 tane sorun var gibi ve bunları iOS 17 yükledikten sonra fark ettim. Ondan da kaynaklı olabilir.

Telefon ön kamerası kasıyor gibi. FPS düşük yani. Portre modunda ise 2 kez birkaç saniyeliğine dondu.
Diğer sorun ise bildirim panelini aşağı çekerken FPS düşüklüğü yaşanıyor. Bunu da bugün itibari ile yaşamaya başladım. CMT gününden beri telefon bendeydi.
Bunlar genel sorun mu yoksa güncelleme kaynaklı mı acaba? Yaşayan oldu mu?
Yazılımsal sıkıntılar olabilir. Sonuçta yepyeni bir sürüm.

iOS 17 den kabaca 5 ay uzak durun. iOS 17 daha yeni yolun başında. Final sürümünü çıkana kadar betadan farklı olmayacak. Yani sürüm geçişlerinde her zaman final son sürmeler Arası geçiş yapmak iyidir.
iOS 16 ya geri dönüş yapın. Aksi halde 2 hafta içerisinde mümkün olmayacak geri dönüş yükleme kapanacak. Ve böylelikle sorun telefonda mı yazılımda mı anlamış olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı