iPhone 14 vs 14 Pro

Garanti önemli bir etmen değil benim için. Bir çok teknolojik ürün aldım, hiçbirini garantiye yollamam gerekmedi. Ha benim başıma gelmedi diye senin de başına gelmez değil ama çok düşük ihtimal, fazladan 10 bin TL vermeye değmez bence. Yurtdışından 13 aldım zamanında, mutlu mesut yaşıyorum.

TR'de 128 GB iPhone 14 32bin TL'ye geliyor. Yurt dışı 14 Pro'da aynı fiyata geliyor ulaşım vb vb ama garanti durumları da var. Bu yüzden kararsızım sizce hangisi daha mantıklı?
Pasaport kaydı senin için sorun yaratmayacaksa 14 Pro.

Yurt dışı iPhone 14 Pro açtırma ücreti ile 31.000 TL oluyor. (25 + 6). Bence yurt dışı 14 Pro çok daha iyi.

13 Pro al diyen arkadaşlar 39 bin TL'ye satıyorlar o modeli asla o fiyata alınmaz saçma bir fiyat politikası var onu alacağına zaten aynı fiyata 14 Pro var ülkede.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 14 Pro'daki ProMotion ve daha iyi kamera gibi özellikler kesinlikle Pro modelini daha mantıklı bir seçenek yapıyor fakat yurt dışından iPhone 14 Pro aldığınızda 3 sene boyunca sadece sizin adınıza kayıtlı hatlar kullanılabilecek. iPhone 15 serisi ile beklenen Type-C desteği gibi özelliklerle birlikte yeni bir cep telefonuna geçiş yapmak isterseniz mevcut cihazınızı satamayabilirsiniz. Şahsen iPhone 14 Pro Max kullanıyorum ve tuğla gibi olması dışında bir eksi yönünü göremedim. Type-C desteğini çok önemsemiyorsanız ve cihazınızı yıllarca kullanacaksanız iPhone 14 Pro alabilirsiniz. iPhone 15 Pro modeline geçiş yapmayı düşünüyorsanız şimdilik iPhone 14 alıp daha sonra cihazınızı yükseltebilirsiniz.

14 alacağına 13 Pro al. 14 ile 13 arasında hiç fark yok.
13 pro trde çok pahalıya geliyor :/

Garanti kadar gereksiz bir şey yok bence elektronik ürünlerde kaliteli bir marka ise Samsung Apple vs. Samsung A71 kullandım suya düştü garantiye girmiyor normal olarak iPhone X kullandım bataryası %85 altına düştü garantiye girmesi geçmiş iPhone 11 kullanıyorum şu an garantiye girmiyor çoğu şey yani bence garanti çok da önemli değil fakat yurt dışı kayıt ücreti 6 k bunu vermek koymazsa ver fakat kayıt yaptırınca 38 k oluyor kayıt yaptırmazsan arama vs SIM kartını okumaz 38 vericeğine 41 ver verebiliyorsan TR cihaz al yoksa 14 de alabilirsin.
yok hayır vergi iadesinden sonra 24bin civarlarına geliyor 6bin tl imei 2 3bin tl de ulaşım masrafı olarak geliyor yani bütünüyle 32kya geliyor 38 değil ayrıca kullanıcı hatası olmayan rastgele bir durumda örneğin pil şişmesinde ödeyeceğim ücret çok ciddi rakamlara ulaşabiliyor

Cevaplayan yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı