IPhone 14'ten 14 Pro Max'e geçilir mi yoksa 15 mi beklenmeli?

A Schumacher

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç ay önce iPhone 14 aldım, şimdi telefonumu değiştirmek istiyorum. 14 Pro Max mi alsam 15'i mi beklesem? 14'ün bana sıkıntısı yok sadece elime yüklü miktarda para geçti telefonumu değiştireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adını unuttuğum bir etki yaşamışsınız hocam. Sabırlı olun ve 15'e geçin. 14 Pro Max'te güzel fakat 15'te çok fazla değişiklik olacaktır.

Yani nasıl ne gelecek belli değil. Cihazda ciddi bir değişiklik olmayacaksa 14'te kalın derim
Normalde her 3 nesilden sonra iPhone değiştimek daha mantıklı. 15 değil 16 hatta 17 alın derdim.

Birkaç ay önce iPhone 14 aldım, şimdi telefonumu değiştirmek istiyorum. 14 Pro Max mi alsam 15'i mi beklesem? 14'ün bana sıkıntısı yok sadece elime yüklü miktarda para geçti telefonumu değiştireceğim.

15'i bekleyin hocam şunun şurasında çarşambaya ne kaldı ki ama çıktığı an ya yurt dışından alın ya da Türkiye'de alın zam üstüne gelmeden.

Yani nasıl ne gelecek belli değil. Cihazda ciddi bir değişiklik olmayacaksa 14'te kalın derim.
Normalde her 3 nesilden sonra iPhone değiştimek daha mantıklı. 15 değil 16 hatta 17 alın derdim.

Apple ekosistemindeyim şu an genel olarak her yıl cihazları yeni çıkanlarla yeniliyoruz ailecek o yüzden sorun olmuyor bir sonrakine geçmek en güncelini kullanmak daha iyi oluyor.

Bence 15i bekle Pro ile çıkarsa Pro modelini al.

Fiyat olarak çok ucuk olmazsa 15 Pro Max alabilirim 80bin TL olmadıktan sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı