İnceleme iPhone 15 256 GB Kullanıcı Deneyimim

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 77
  • Görüntüleme 9.987
@Jira biz kullanırken ikinci haftadan 99 oluyor. (2 hafta olmuş zaten şimdi okudum.) Yapıştır devam Güle güle kullan güzel cihaz. Cihazın nahifliğiyle ilgili bir durum yaşadın mı?
Nahif derken küçüklük olarak kastettiysen memnunum. Zaten 6.1-6.2 inç telefon alacaktım, büyük telefon sevmiyorum. Tam ideal boyutu ve hafifliği var, beni yormuyor hiç. Bunun dezavantajı tabii ki batarya, bu yüzden sık kullananlara Plus öneririm.

Video ya da dizi/film izlemek eğlenceli değil sadece, onu yapmıyorsanız bu boyuttaki telefonlar bana daha çekici geliyor.

Aslında biraz daha zaman geçmesi lazım sorumun yanıtı için. Nahiflikten kastım dayanıklılığın düşük olduğuyla ilgili yorumlarl.
Kasasında nokta nokta boya atma sorunu var. Aldığımdan beri Spigen kılıftan çıkarmadım, yine de oldu. 15'in kronik sorunu sanırım. Diğer dayanıklılığını birkaç yıllık kullanımda göreceğiz artık.

iOS'a alışma ve daha sonra Android'e dönmemeyi düşünme olayı da gerçekmiş. Ben de yaşadım.

Hayırlı olsun.

İOS’a alışma olayı gerçek, ben de dönmeyi düşünmüyorum Android’e. İOS kapalı kaynak olduğundan tabii her işletim sisteminin güvenlik açığı olsa da daha güvenilir hissettiriyor.

Herkesle bu konuyu tartışmıştım sonunda technopat'ta kullanıcı deneyimi içeren bir konu bulabildim. Herkes iPhone'un 60 hz'ini eleştiriyor, evet bence de 120 hz çıkarmalıydı fakat bu adamlar yine yapmış yani. 60 hz Android 60 hz'i değil. Fanboylar sürekli buna karşı çıkıyorlar fakat cidden böyle değil.

@erengore sıfır destekle komik bir yorum yapmışsın. Bari altını doldur yorumunun. Ayrıca elindeki telefonun 2. eli en kral Android'i alır. Geç güzel kardeşim.

IPhone'un yıllardır para için piyasaya sürdüğü telefonları kullanmak dolandırılmaktır, bir şeyi değişiyorlar +10k para koyuyolar bak seneye iPhone 11 desteği bitecek insanlar neden bir yüksek seviyeye geçmek zorundaki, ama Android'de yok böyle bir şey. IPhone'un baskıcı politikaları sıktı yıllardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…