İnceleme iPhone 15 256 GB Kullanıcı Deneyimim

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 77
  • Görüntüleme 9.987
@674692 Hangi Android 6 yıl destek veriyor? Ayrıca kimse değiştir demiyor. Hala 7, 8, X kullanan var. Hatta babam 6 Plus kullanıyor. Hangi 10 yıllık cihaz hala çalışıyor? Sonra ceza yiyoruz ya.
Galaxy Note 4 hala taş gibi çalışıyor hocam. Aktif olarak kullanıyorum arka kamerası olsun OLED ekranı olsun kalemi olsun hala çok iyi.

O kadarına gerek olduğunu sanmıyorum. İleri süreçte resimler buluta atılır.
Video ve fotograf boyutlari uygulama boyutlari. Ozellikle oyun oynayanlar icin AAA diye tabir ettigimiz oyunlarin mobile cikis yapacak olmasi vs. bunlar depoloma icin gerekli oldugunu dusunuyorum onumuzdeki yil icinde bakalim neler gorecegiz. Battlefield mobile geliyor. Efsane bir sey cikacak ortaya bence cok umutluyum.

Herhalde Apple yapınca insanlar farklı bir şey zannediyor. Yıllar geçtikçe Apple cihazları iyice kazık oldu ve düz iPhone modelleri iyice çöp oldu. iPhone 15 almak yerine aynı performans verebilecek cihazı herhalde S23 gibi çok daha ucuz cihazlarda bulabilirsiniz. İşlemisi eski, 60 Hz, ekranı küçük ve pili düşük bir cihaza hiç böyle para vermem ben.

O senin tercihin. Ben gayet memnunum tercihimden. Sürekli aynı marka/sistemi kullanmayı sevmeyen biri olarak keyfim yerinde. Türkiye'de pahalı sadece, vergi sebebiyle. Yurt dışında iPhone - Samsung benzer modeller benzer fiyatlardadır

Hocam ben açıkçası çocukluğumdan beri iPhone ile iç içeyim ve iPhone 13 Pro Max kullanıyorum. Açıkçası ben Apple'ın son yıllarda aldıkları kararlar beni çok ürpertiyor ve artık sevilen firma değil de nefret edilen firma çoktan oldular. Türkiye'de vergi evet çok fazlaydı ama artık Apple TR fiyatını o kadar yüksek yapıyor ki Samsung'u neredeyse 2'ye falan katlıyor. S24 Ultra 256G mesela 50 bin lirayken 16 Pro Max 256G 100 bin lira falan. Büyük ihtimal S25 Ultra 50 bin olmaz ama 70 bini aşmaz yine yani. Eskiden Apple hep pahalıydı fakat ben hiç 2'ye katlar düzeyde pahalı olduğunu hatırlamıyorum. Ayrıca Samsung Türkiye'ye özel fiyatlandırma uygularken Apple bize garezi varmışçasına dünyadaki en pahalı fiyatı bize koyuyor.

Ben de iPhone 11 var şuan. Pil servis,günü çıkartıyor ciddi ciddi. İos 18.1 sürümü,günde kaç kez sarja takıyorsunuz ? Kaç döngü de pil ? Uygulama ne kadar var ? Bunların hepsi etken. Bir de size önerim,Apple çağrı merkezini arayıp rica edin,pil ile alakalı bir kaç ayar yaptırarak erken bitmesini halledebiliyorlar. Arka plan uygulamasında belirli uygulamaları yenilemesi için sadece wifi odaklı yapıyorlar. Telefonuna uzaktan erişip yapabilirler.
Bu dediklerimin haricinde ekstra bir sorun yoksa tabi.

iOS’un 60 Hz’i Android’in 90 Hz’i diye bir şey yok. Bunu nereden duydunuz bilmiyorum ama kim söylediyse net olarak teknoloji cahilidir. Saniyede 60 kare gösteren bir ekran maksimum 60 kare gösterir, Apple fanboyu uydurması o.

iPhone 14 Pro Max kullanıcısıyım, öncesinde iPhone 13 kullanıyordum ilaç gibi geldi.

Android tarafında herhangi bir 120 Hz ekrana sahip cihazı 1 hafta aralıksız kullan görürüz 90 Hz gibi hissettirmeyi Öyle bir şey yok.

Kendi yorumunuz ise gerçekten berbat bir yorum olmuş.

Uygulama geçişlerinde falan 60 Hz iPhone ile 120 Hz her hangi bir android telefonu kıyasladığında farkı anlayamıyorsun. Ancak oyun oynarken fark ettiriyor elbette.
Hayır fark ettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…