iPhone 15 256 vs iPhone 15 Pro 128

Muyan

Hectopat
Yer
Papa's Pizzeria
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz üzere 2 depolama arasında kaldım. 15 ve 15 Pro'nun bataryaları hemen hemen aynı ancak Pro özellikleri daha ilgi çekici.

Sorum şu olacak: 15 Pro için 128 GB başlangıç depolaması yeterli olur mu? Kuracağım oyunlar Genshin Impact, Clash Royale ve honkai: Star rail.

Video konusunda fazla video çekmiyorum. Onun yerine fotoğraf çekiyorum. Aktif şekilde 200GB iCloud+ ve 2TB Google photos kullanıyorum ve aralarında fotoğrafları vs. buluta yüklüyorum.

Ayrıca bu fiyat farkına değer mi?
iPhone 15 256GB: 53.999
iPhone 15 Pro 128GB: 64.999

Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz üzere 2 depolama arasında kaldım. 15 ve 15 Pro'nun bataryaları hemen hemen aynı ancak Pro özellikleri daha ilgi çekici.

Sorum şu olacak: 15 Pro için 128 GB başlangıç depolaması yeterli olur mu? Kuracağım oyunlar Genshin Impact, Clash Royale ve honkai: Star rail.

Video konusunda fazla video çekmiyorum. Onun yerine fotoğraf çekiyorum. Aktif şekilde 200GB iCloud+ ve 2TB Google photos kullanıyorum ve aralarında fotoğrafları vs. buluta yüklüyorum.

120 hz avantajından 15 pro alırdım.

15 pro 256 alır geçerdim. Şu an vereceğin ekstra 10-20 bin TL birkaç ay sonra çerez parası gelecek keşke zamanında alsaydım diyeceksin.

15P 128GB daha mantıklı ama o dediğiniz oyunlar depolama alanının yarısını dolduracaktır. Type-C sayesinde rahatça harici disk bağlayabiliyorsunuz. Ekstra depolamak istediğiniz dosyalar için düşünebilirsiniz.

128GB Genshin ve HSR kuracaksan yeterli gelmeyebilir uzun vadede, minimum 256 almanı öneririm. Ancak sabit 60fps ve MetalFX upscaling ayrıcalıklarıyla da 15 Pro çok daha iyi bir deneyim sunuyor Hoyoverse oyunlarında ondan kesinlikle Pro varyantını tercih et bu oyunlarda zaman geçiriyorsan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı