D DaMaGr Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #1 Merhaba, Dün iPhone 15 telefonu aldım. Elimde Oppo A74 telefonunun Max 33 watt a kadar destekleyen şarj adaptörü var. Onu kullansam herhangi bir sıkıntı olur mu bir süre, yoksa orijinal iPhone şarj adaptörünü hemen alınır mı?
Merhaba, Dün iPhone 15 telefonu aldım. Elimde Oppo A74 telefonunun Max 33 watt a kadar destekleyen şarj adaptörü var. Onu kullansam herhangi bir sıkıntı olur mu bir süre, yoksa orijinal iPhone şarj adaptörünü hemen alınır mı?
Çözüm Mustafa.Kaan 14 Nisan 2025 Herhangi bir adaptör ve kabloyu uyumlu olduğu sürece kullanabilirsiniz. Tabi ki orijinalini ne kadar erken edinirseniz o kadar iyi olur.
Herhangi bir adaptör ve kabloyu uyumlu olduğu sürece kullanabilirsiniz. Tabi ki orijinalini ne kadar erken edinirseniz o kadar iyi olur.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.324 Makaleler 2 Çözümler 1.530 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #2 Herhangi bir adaptör ve kabloyu uyumlu olduğu sürece kullanabilirsiniz. Tabi ki orijinalini ne kadar erken edinirseniz o kadar iyi olur. Artı 0 Eksi Çözüm
Herhangi bir adaptör ve kabloyu uyumlu olduğu sürece kullanabilirsiniz. Tabi ki orijinalini ne kadar erken edinirseniz o kadar iyi olur.
KS KS D DaMaGr Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Herhangi bir adaptör ve kabloyu uyumlu olduğu sürece kullanabilirsiniz. Tabi ki orijinalini ne kadar erken edinirseniz o kadar iyi olur. Genişletmek için tıkla... Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Bir iki ay böyle kullanmayı düşünüyorum. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Herhangi bir adaptör ve kabloyu uyumlu olduğu sürece kullanabilirsiniz. Tabi ki orijinalini ne kadar erken edinirseniz o kadar iyi olur. Genişletmek için tıkla... Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Bir iki ay böyle kullanmayı düşünüyorum. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.324 Makaleler 2 Çözümler 1.530 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #4 DaMaGr dedi: Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Bir iki ay böyle kullanmayı düşünüyorum. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, sıkıntı olmayacaktır. Artı 0 Eksi
DaMaGr dedi: Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Bir iki ay böyle kullanmayı düşünüyorum. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, sıkıntı olmayacaktır.