iPhone 15 alınır mı?

Riselied

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 3.60 GHz
16GB Ram
MSI RTX 4060
Daha önce iPhone kullanmışlığım olmadı ve bayağıdır hevesim olan almak istediğim bir telefon, sizce alınır mı? Şu an 49-55k arasına satılıyor iPhone 17 çıktığı zaman fiyatı düşer mi yoksa ülkenin durumu belli daha da artar mı merak ediyorum.

O fiyatlarda Honor Magic 7 Pro almanızı öneririm. Bu telefon bırakın düz 15'i, 16 Pro Max ile karşılaştırılınca bile çoğu konuda fark atıyor.

1749193265885.png

iPhone markadan kırıyor parayı. Ödediğiniz paraya göre pek performans vermiyor. iPhone 17 çıktığı zaman bence fiyatı düşebilir ama çok da düşeceğini düşünmeyin enflasyonla birleşince önceki fiyatla yakın civarlarda olur.

Daha önce iPhone kullanmışlığım olmadı ve bayağıdır hevesim olan almak istediğim bir telefon, sizce alınır mı? Şu an 49-55k arasına satılıyor iPhone 17 çıktığı zaman fiyatı düşer mi yoksa ülkenin durumu belli daha da artar mı merak ediyorum.
Fiyatinin dusecegini hic zannetmiyorum cihaz alinir 60hz disinda ciddi bir eksisi yok fakat o butcelere Magic 7 Pro varken ne kadar mantikli olur bilemeyecegim, ek olarak duzeldi mi bilmiyorum ama isinma sikayetlerinin yuksek oldugu bir seri 15 serisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı