iPhone 15 alınır mı?

Bütçe
40.000TL
Hocam o zaman git 13 falan al parana yazik 15'i ne yapacaksin?
Kamerası ve ıslemcısı farklı cok ozellıgı yok bılıyorum ama almısken uzun goturmesını ıstıyorum en az 4 yıl beni idare etsin yeter ve 256GB alacagım kamerada onemlı oldugu ıcın 13 tercıh etmek ıstemedım.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşın dediği gibi 13 bile götürür seni uzun süre memnun eder onun da kamerası kötü değil ama 15 de 2 katı batarya süresi alırsın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz neler yapıyorsunuz da 4-5 saatte şarj bitiriyorsunuz? Ben genelde 2 günde bir şarja takıyorum iPhone 15'i. Şimdi baktım günlük ortalama ekran sürem 4,5 saatmiş.

Arkadaşlar herkese teşekkür ederım ılgılendıgınız ıcın son sorum su olacak: Samsung tabii ki parasının karsılıgını veren ve ulkemızde Apple cok pahalı oldugunu bılıyor herkes ama iOS ıslemcısı ınsanı cezbedıyor yanı benı o yuzden IP15 256 GB 4 yıl kullanıp satsam bıle yıne elıme para geçecek degıl mı sonucta? İleride satıp ust modele gecebılırım ustune ekleyıp Samsung'ya da AMD sıstemlerde olmuyor cok bılmıyorum o konuda yardımcı olursanız da sevınırım.

iPhone piyasası hiçbir zaman yere çakılmıyor reis. Yeni tleefon çıkıyor bir düşük modelinin fiyatı da artıyor. Diğer modeller gibi değiller.

Arasında 2 yıllık bır sure var o fıyata ve dıger ozellıklerıne degmez mı ipone 15?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…