iPhone 15 alınır mı?

Bütçe
40.000TL
Sizin için en uygun cihaz düz iPhone 15 ama iPhone SE 4 beklemeniz gerekiyor, eğer bekleyebiliyorsanız mutlaka SE 4'ü bekleyin, kamera / özellik / güncellik anlamında kendi fiyatındaki her şeyden iyi olacak. Nisan ayında çıkacağı söyleniyor.

14 Pro'nun ekranı 120Hz ve daha iyi ancak şarjı daha kötü, kamerası daha kötü, güncelleme daha az alacak, daha pahalı.

Sizin gibi bir kullanıcının 120Hz ekrana ihtiyaç duyacağını düşünmüyorum gidip iPhone 14 Pro'ya daha fazla para vermenize gerek yok, iPhone 15 sizin için iPhone 14 Pro'dan daha iyi bir telefon.

Hiç bunlara bulaşmayıp iPhone 13 alabilirsiniz, o da sizi 5 yıl götürür ve IP 15 / 14 Pro vsden sizin için bir farkı olacağınıda düşünmüyorum, eğer daha uzun götürmesini istiyorsanız şöyle bir alternatifim olacak

iPhone SE 4 çıkacak ve 40-45 aralığı da fiyatı olacak, iPhone 16'nın tek kameralı iPhone 14 kasası kullanan versyonu olacak, A18 ve 8 GB RAM'le sizin için en iyi cihaz o olacaktır nisan ayını bekleyin, düz 15 ten daha iyi, daha uzun süre kullanacağınız bir telefonu sıfır olarak almış olacaksınız, benim önerim bu cihazı beklemeniz.

Son düzenleme:
iPhone 15 3 yıl mı götürür 😂😂 iPhone 11 çıkalı 6 7 yıl oldu ve hala güncelleme alıyor insanalra Samsung önerip durmayın adam iPhone soruyor siz Samsung diyorsunuz.

Harbiden hani her yerde samsungcular yazıyor ya bu kadar Apple kölesi olmayın, iPhonecu olmayın diye bunların babaları kurmuş herhalde Samsung'u.

Herkese iyi günler. 6 yıldır Android telefon kullanıyorum ve değiştirme kararı aldım. Benim için 2 tane madde var: Kamera ve aldığım telefonun en az 4 yıl rahatça beni götürmesi benim için yeterli olacaktır. Hiç oyun oynamıyorum ve ağır bir işlem yapmıyorum, çok düzgün kullanıyorum. Bütçem 40k civarları. Artık değişik bir telefon istiyorum, ancak ülkemizde Apple almayanların ve olmayanlara karşı bir tavır var. Bu nedenlerden olmasa da yeni bir işletim sistemi, bir Apple ürünü istiyorum. Aklımda 13 Pro var ama güncelleme 2 yıl sonra kesilecekmiş ve artık eski bir cihaz oldu. Ben uzun bir süre kullanmak istiyorum, en az 4 yıl olacak şekilde. O yüzden düz 15 veya 14 Pro arasında kalıyorum. 60Hz olması dışında bir problem göremedim. 2.el olacak şekilde almak istiyorum. 15 Pro ve pahalı cihazlar tavsiye etmeyiniz. Düşüncelerinizi bekliyorum...

iPhone 15 alınmaz diye düşünüyorum onun yerine Plus veya iPhone 14 Pro Max alınabilir.(çıkabilirseniz iPhone 15 Pro veya Pro Max alırsanız çok iyi olur.)

Şu an POCO X6Pro kullanıyorum ileride yurt dışına çıkarsam veya alabilecek durumum olursa iPhone almayı düşünüyorum şu an param olsa harelde iPhone 16 Pro Max alırdım veya 17'yi beklerdim

S24 FE veya Ultra. Boşuna Apple almayın hocam sizi en fazla 3 yıl götürür yeni modelleri ama S24 veya S23 sizi 5-6 yıl götürecektir.

2018'den beri iPhone X kullanıyorum ve hatalı olduğunuzu düşünüyorum daha iPhone X geçen aydan itibaren arada bir edit yaparken kasma yaşamaya başladım asıl bana göre Apple daha uzun ömürlü ve en son çıkan telefonlardan biri iPhone 15 3 seneden fazla götürür net bir şekilde

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı