iPhone 15 alınır mı?

Bütçe
40.000TL
Hocam o zaman git 13 falan al parana yazik 15'i ne yapacaksin?
Kamerası ve ıslemcısı farklı cok ozellıgı yok bılıyorum ama almısken uzun goturmesını ıstıyorum en az 4 yıl beni idare etsin yeter ve 256GB alacagım kamerada onemlı oldugu ıcın 13 tercıh etmek ıstemedım.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşın dediği gibi 13 bile götürür seni uzun süre memnun eder onun da kamerası kötü değil ama 15 de 2 katı batarya süresi alırsın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz neler yapıyorsunuz da 4-5 saatte şarj bitiriyorsunuz? Ben genelde 2 günde bir şarja takıyorum iPhone 15'i. Şimdi baktım günlük ortalama ekran sürem 4,5 saatmiş.

Arkadaşlar herkese teşekkür ederım ılgılendıgınız ıcın son sorum su olacak: Samsung tabii ki parasının karsılıgını veren ve ulkemızde Apple cok pahalı oldugunu bılıyor herkes ama iOS ıslemcısı ınsanı cezbedıyor yanı benı o yuzden IP15 256 GB 4 yıl kullanıp satsam bıle yıne elıme para geçecek degıl mı sonucta? İleride satıp ust modele gecebılırım ustune ekleyıp Samsung'ya da AMD sıstemlerde olmuyor cok bılmıyorum o konuda yardımcı olursanız da sevınırım.

Arkadaşlar herkese teşekkür ederım ılgılendıgınız ıcın son sorum su olacak Samsung tabıkı parasının karsılıgını veren ve ulkemızde Apple cok pahalı oldugunu bılıyor herkes ama iOS ıslemcısı ınsanı cezbedıyor yanı benı o yuzden IP15 256 GB 4 yıl kullanıp satsam bıle yıne elıme para geçecek degılmı sonucta ileride satıp ust modele gecebılırım ustune ekleyıp Samsung'ya da and sıstemlerde olmuyor cok bılmıyorum o konuda yardımcı olursanızda sevınırım.

iPhone piyasası hiçbir zaman yere çakılmıyor reis. Yeni tleefon çıkıyor bir düşük modelinin fiyatı da artıyor. Diğer modeller gibi değiller.

Arkadaşın dediği gibi 13 bile götürür seni uzun süre memnun eder onun da kamerası kötü değil ama 15 de 2 katı batarya süresi alırsın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arasında 2 yıllık bır sure var o fıyata ve dıger ozellıklerıne degmez mı ipone 15?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı