iPhone 15 alınır mı?

Bütçe
40.000TL
Öyle ama IPhone'da bildiğim kadarıyla Max 35X var.

IPhone'un pazarlama tekniklerinden biride budur zaten hocam. Lensler yakın mesafeye göre hazırlanıyor. Piyasanın en iyisi olarak ortaya çıkıyor. Samsung uzak mesafelerde çok güzel sonuç veriyor ama yakın mesafede bir iPhone edemiyor maalesef.

Ama bu 14 Pro biz 15'ten söz ediyoruz.
Çok saçma bir konu konuşuyorsunuz. Burada hala tartışıyorsunuz 14 Pro daha kötü diye.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yakın çekimde de Samsung daha iyi sonuç veriyor. (A50 veya S24).

O zaman 15 256 GB alıyorum herkese teşekkür ederım ıyı gunler

Hocam inanın değmez çok pişman olacaksınız ahanda buraya yazıyorum. (Tam olarak buraya yazıyorum)

Al geç dostum sen memnun olursun, çok iyi telefon sana yeter, millet Samsung iPhone kavgası veriyor hala
2.el alacaksan dikkat et yalnız PC'de 3uTools programı falan var ona bağlarsan cihazın bütün ayrıntıları çıkıyor.
Hayırlı olsun.

Evet hocam bu konu uzar gider. Bende konu açıyorum samsung vs iphone oradan devam edelim.

Hocam inanın değmez çok pişman olacaksınız ahanda buraya yazıyorum. (tam olarak buraya yazıyorum)

Boyle yazınca da aklımda soru ısaretlerı kalıyor ama Samsung cok katı duruyor ve ulkede neyın karsılıgı var kı bu telefona degmesın? Hiç iOS kullanmadım. Sızce Apple urunu olarak ne tavsıye edersınız benım acımdan bakarsanız?

Kaba durduğunu düşünüyorsanız sade S23 veya S24 alabilirsiniz.

2 el oldugu ıcın adamın evıne gıdıcegız nasıl baglıyabılırım pc telefona ? telefona ındırılmıyormu

Tavsiye etsem 13 Pro Max tavsiye ederdim ama bu bütçeye değil genel olarak.

2 el oldugu ıcın adamın evıne gideceğiz nasıl bağlayabilirim PC telefona? Telefona ındırılmıyor mu?

Hayır bir de 2. el mi alıyorsunuz olamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…