IPhone'un pazarlama tekniklerinden biride budur zaten hocam. Lensler yakın mesafeye göre hazırlanıyor. Piyasanın en iyisi olarak ortaya çıkıyor. Samsung uzak mesafelerde çok güzel sonuç veriyor ama yakın mesafede bir iPhone edemiyor maalesef.
IPhone'un pazarlama tekniklerinden biride budur zaten hocam. Lensler yakın mesafeye göre hazırlanıyor. Piyasanın en iyisi olarak ortaya çıkıyor. Samsung uzak mesafelerde çok güzel sonuç veriyor ama yakın mesafede bir iPhone edemiyor maalesef.
Samsung cok katı ve agır durmuyor mu? Batarya benım ıcın onemlı degıl dedıgınız gıbı ıste IP15 tercıh edeceğim 4 yıl goturse benım ıcın kafi satarken de elıme bıraz para gecse yeter Android ınsan sıkılmıyor mu sizce? Ben hiç hayatımda elıme surmedım ve ıkıncı el alacağım IP 15 256 GB 5 6 tane buldum 43/45 arası degısıyor pılını falan da degıstırsem telefon bana 45 falan gelecek mantıklı mı?
Al geç dostum sen memnun olursun, çok iyi telefon sana yeter, millet Samsung iPhone kavgası veriyor hala
2.el alacaksan dikkat et yalnız PC'de 3uTools programı falan var ona bağlarsan cihazın bütün ayrıntıları çıkıyor.
Hayırlı olsun.
al geç dostum sen memnun olursun, çok iyi telefon sana yeter, millet samsung iphone kavgası veriyor hala
2.el alacaksan dikkat et yalnız pc de 3utools programı falan var ona bağlarsan cihazın bütün ayrıntıları çıkıyor
hayırlı olsun
Boyle yazınca da aklımda soru ısaretlerı kalıyor ama Samsung cok katı duruyor ve ulkede neyın karsılıgı var kı bu telefona degmesın? Hiç iOS kullanmadım. Sızce Apple urunu olarak ne tavsıye edersınız benım acımdan bakarsanız?
Boyle yazınca da aklımda soru ısaretlerı kalıyor ama Samsung cok katı duruyor ve ulkede neyın karsılıgı var kı bu telefona degmesın? Hiç iOS kullanmadım. Sızce Apple urunu olarak ne tavsıye edersınız benım acımdan bakarsanız?
al geç dostum sen memnun olursun, çok iyi telefon sana yeter, millet samsung iphone kavgası veriyor hala
2.el alacaksan dikkat et yalnız pc de 3utools programı falan var ona bağlarsan cihazın bütün ayrıntıları çıkıyor
hayırlı olsun
Boyle yazınca da aklımda soru ısaretlerı kalıyor ama Samsung cok katı duruyor ve ulkede neyın karsılıgı varkı bu telefona degmesın hiç iOS kullanmadım sızce Apple urunu olarak ne tavsıye edersınız benım acımdan bakarsanız