iPhone 15 alınır mı?

Bütçe
40.000TL
Boyle yazınca da aklımda soru ısaretlerı kalıyor ama Samsung cok katı duruyor ve ulkede neyın karsılıgı var kı bu telefona degmesın? Hiç iOS kullanmadım. Sızce Apple urunu olarak ne tavsıye edersınız benım acımdan bakarsanız?
Hocam Samsung S24 Plus alabilirsiniz. Bütçeniz de yetiyor. Bataryası ve ekranı zaten muhteşem performans veriyor. Boyutu 6.7 inç büyük gelir mi bilmem.

Herkese iyi günler. 6 yıldır Android telefon kullanıyorum ve değiştirme kararı aldım. Benim için 2 tane madde var: Kamera ve aldığım telefonun en az 4 yıl rahatça beni götürmesi benim için yeterli olacaktır. Hiç oyun oynamıyorum ve ağır bir işlem yapmıyorum, çok düzgün kullanıyorum. Bütçem 40k civarları. Artık değişik bir telefon istiyorum, ancak ülkemizde Apple almayanların ve olmayanlara karşı bir tavır var. Bu nedenlerden olmasa da yeni bir işletim sistemi, bir Apple ürünü istiyorum. Aklımda 13 Pro var ama güncelleme 2 yıl sonra kesilecekmiş ve artık eski bir cihaz oldu. Ben uzun bir süre kullanmak istiyorum, en az 4 yıl olacak şekilde. O yüzden düz 15 veya 14 Pro arasında kalıyorum. 60Hz olması dışında bir problem göremedim. 2.el olacak şekilde almak istiyorum. 15 Pro ve pahalı cihazlar tavsiye etmeyiniz. Düşüncelerinizi bekliyorum...

S23 Ultra veya S24 tavsiye ederim IP 15'ten çok daha iyi bir telefondur Türkiye'deki fiyatlandırmaya bakma Almanya'da S23 IP 15'ten daha pahalı bir telefondur.

Herkese iyi günler. 6 yıldır Android telefon kullanıyorum ve değiştirme kararı aldım. Benim için 2 tane madde var: Kamera ve aldığım telefonun en az 4 yıl rahatça beni götürmesi benim için yeterli olacaktır. Hiç oyun oynamıyorum ve ağır bir işlem yapmıyorum, çok düzgün kullanıyorum. Bütçem 40k civarları. Artık değişik bir telefon istiyorum, ancak ülkemizde Apple almayanların ve olmayanlara karşı bir tavır var. Bu nedenlerden olmasa da yeni bir işletim sistemi, bir Apple ürünü istiyorum. Aklımda 13 Pro var ama güncelleme 2 yıl sonra kesilecekmiş ve artık eski bir cihaz oldu. Ben uzun bir süre kullanmak istiyorum, en az 4 yıl olacak şekilde. O yüzden düz 15 veya 14 Pro arasında kalıyorum. 60Hz olması dışında bir problem göremedim. 2.el olacak şekilde almak istiyorum. 15 Pro ve pahalı cihazlar tavsiye etmeyiniz. Düşüncelerinizi bekliyorum...

iPhone 15 arkadaşımda var kamerası güzel şarjı 1 günü çok rahat çıkarıyor diyo zaten performansıda gayet yerinde bence S24 gibi cihazlar alacağına iPhone 15 almak en mantıklısı.

S24 FE veya Ultra. Boşuna Apple almayın hocam sizi en fazla 3 yıl götürür yeni modelleri ama s24 veya s23 sizi 5-6 yıl götürecektir.
Apple 3 yıl götürür diyen birisinden tavsiye almayınız, hatta dediğinin tersini yaparsanız sizin yararınıza olur.

14 Pro öneririm, Apple’ın düz modelleri maalesef beklenen performansın altında kalıyor kamera ve cihaz performansı açısından. Bu yüzden pro modellerine bakmanız sizin yararınıza olacaktır.

Apple 3 yıl götürür diyen birisinden tavsiye almayınız, hatta dediğinin tersini yaparsanız sizin yararınıza olur.

14 Pro öneririm, Apple'ın düz modelleri maalesef beklenen performansın altında kalıyor kamera ve cihaz performansı açısından. Bu yüzden Pro modellerine bakmanız sizin yararınıza olacaktır.

Hocam cidden çok komiksiniz tam bir Apple fanboyu bir şey demeye gerek yok. Hem ben 3 yıl götürürürü YENİ MODELLER İÇİN demiştim biraz dikkatli okusaydınız keşke. Hem 3 yılın sonunda artık telefon açılmaz vs demiyorum insana gına getirir arka cam parası ve muhtemelen 3 yıl sonra ortalama bir IPhone'nin pil sağlığı %75 olur(Max!). Hocam lütfen bu konulara fan boylar bulaşmasın çok rica ediyorum bu konuda.

Hocam cidden çok komiksiniz tam bir Apple fanboyu bir şey demeye gerek yok. Hem ben 3 yıl götürürürü yeni modeller için demiştim biraz dikkatli okusaydınız keşke. Hem 3 yılın sonunda artık telefon açılmaz vs demiyorum insana gına getirir arka cam parası ve muhtemelen 3 yıl sonra ortalama bir IPhone'nin pil sağlığı %75 olur(Max!). Hocam lütfen bu konulara fan boylar bulaşmasın çok rica ediyorum bu konuda.

Arka cam parası derken?

Hocam cidden çok komiksiniz tam bir Apple fanboyu bir şey demeye gerek yok. Hem ben 3 yıl götürürürü yeni modeller için demiştim biraz dikkatli okusaydınız keşke. Hem 3 yılın sonunda artık telefon açılmaz vs demiyorum insana gına getirir arka cam parası ve muhtemelen 3 yıl sonra ortalama bir IPhone'nin pil sağlığı %75 olur(Max!). Hocam lütfen bu konulara fan boylar bulaşmasın çok rica ediyorum bu konuda.

Samsung pil sağlığı göstermiyor diye sürekli %100 de mi kalıyor sanıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı