iPhone 15 alınır mı?

7 ile arasında 4-5 dağ fark var.
15 almayın, onun yerine 14Pro almanız daha mantıklı olur. Düz model iPhone genel olarak önermiyoruz.

Alınmaz Pro modellere yönel.

Pro ile çok fark zaten o paraya değecek fark göremedim gönül ister ki alayım da para yetmez.

7'den 15'e geçerseniz çağ atlarsınız fakat 15 TR şartlarında fiyatını hak eden bir telefon değil hatta dolar bazında bile hak eden bir telefon değil.

Bende yurt dışı alacağım o yüzden 😅 evet fiyatını hakedmiyor.

Kapalı olması fark etmez Adana'da kapalı kutu 14Pro toplamalar mevcut her yerde.

Evet.

Güvendiğimiz sürekli gittiğimiz bir yer var oradan alacağız

Siz yine de tanıdık olduğu için ekstra güvenmeyin tanıdık diye toplama kitleyebilirler toplama durumundan bahsedin.

Olur teşekkürler bilginiz için söyleriz.

Siz yine de tanıdık olduğu için ekstra güvenmeyin tanıdık diye toplama kitleyebilirler toplama durumundan bahsedin.

Kutu açıldığında o kağıt yırtık olur onun üstünde hologram vs de var onu da mı yapıyorlar 🫣

Güvenlik bantlarının ısıtılarak söküldüğünü görmüştüm videolarda.

Bizim bu türklere imkansız diye bir şey yok vallahi her türlü kurnazlığı düşünüyorlar para için ama diğer tarafta cezasını çekerler. Hocam bu arada hiç 15 deneyiminiz oldu mu gece performansı vs nasıl güzel mi benim kuzende 11 Pro max var onun gece çekimi güzel çıkıyor baya

Bizim bu türklere imkansız diye bir şey yok vallahi her türlü kurnazlığı düşünüyorlar para için ama diğer tarafta cezasını çekerler. Hocam bu arada hiç 15 deneyiminiz oldu mu gece performansı vs nasıl güzel mi benim kuzende 11 Pro Max var onun gece çekimi güzel çıkıyor bayağı.
Haklısınız hocam maalesef 15 deneyimim olmadı test videolarına bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı