Güvenilir yerden bakacak mecbur.Piyasadaki 15 serisi hariç birçoğu toplama oluyor.
Güvenilir yerden bakacak mecbur.Piyasadaki 15 serisi hariç birçoğu toplama oluyor.
14 Pro da kapalı kutu bulmak zor hocam bende dedim de telefoncu bulamayız dedi zor yani bulunur da.
Evet o yüzden kapalı almak istiyorum
Güvenilir yerden bakacak mecbur.
Alınmaz Pro modellere yönel.
7'den 15'e geçerseniz çağ atlarsınız fakat 15 TR şartlarında fiyatını hak eden bir telefon değil hatta dolar bazında bile hak eden bir telefon değil.
Kapalı olması fark etmez Adana'da kapalı kutu 14Pro toplamalar mevcut her yerde.
Evet.
Siz yine de tanıdık olduğu için ekstra güvenmeyin tanıdık diye toplama kitleyebilirler toplama durumundan bahsedin.Güvendiğimiz sürekli gittiğimiz bir yer var oradan alacağız.
Siz yine de tanıdık olduğu için ekstra güvenmeyin tanıdık diye toplama kitleyebilirler toplama durumundan bahsedin.
Siz yine de tanıdık olduğu için ekstra güvenmeyin tanıdık diye toplama kitleyebilirler toplama durumundan bahsedin.
Güvenlik bantlarının ısıtılarak söküldüğünü görmüştüm videolarda.Kutu açıldığında o kağıt yırtık olur onun üstünde hologram vs de var onu da mı yapıyorlar![]()
Güvenlik bantlarının ısıtılarak söküldüğünü görmüştüm videolarda.
Haklısınız hocam maalesef 15 deneyimim olmadı test videolarına bakabilirsiniz.Bizim bu türklere imkansız diye bir şey yok vallahi her türlü kurnazlığı düşünüyorlar para için ama diğer tarafta cezasını çekerler. Hocam bu arada hiç 15 deneyiminiz oldu mu gece performansı vs nasıl güzel mi benim kuzende 11 Pro Max var onun gece çekimi güzel çıkıyor bayağı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.