iPhone 15 alınır mı?

Rapinoğlukasva

Decipat
Makaleler
1
Yakın bir ayda olmak üzere bütçem maksimum 55k olmak üzere iPhone telefon almak istiyorum, Android önermeyin. Aklımda iPhone 15 128 GB var, düşüncelerinizi bekliyorum.

Boş beleş konuşanlara takılmaya gerek yok.

Bu dönemde evet 60Hz olması bir eksi ancak iPhone alıştım ve iPhone almak istiyorum diyorsan al gitsin. Pro modellerine çıkabiliyorsan Pro modeli al. Ama çıkamıyorsan da 120Hz hayati bir gereksinim değil.

Telefonu günlük ihtiyaçlar için kullanıyorum 12 Mini'ye sahibim 60Hz beni kurtarıyor. 120Hz olsa atla eşek olmayacak. Keza arkadaşım düz 15 aldı az biraz kurcaladım günlük bir kullanıcı için fazlasıyla yeterli.

14 pro max alabilirsin daha şık durur

60 Hz argümanını her yerde duyacaksın (bence hiçbir önemi yok) senin için problem değilse alınır. Ben senin yerinde olsam 16'ya zorlardım. Ben de 14 kullanıyorum. Oyun oynamam günlük kullanıyorum 1 günü de rahat çıkartıyorum. Telefonu alalı 1.5 yıl oldu ve pil sağlığı da %97 de.

60 Hz argümanını her yerde duyacaksın (bence hiçbir önemi yok) senin için problem değilse alınır. Ben senin yerinde olsam 16'ya zorlardım. Ben de 14 kullanıyorum. Oyun oynamam günlük kullanıyorum 1 günü de rahat çıkartıyorum. Telefonu alalı 1.5 yıl oldu ve pil sağlığı da %97 de.
60 hz'nin tek eksi yanı oyun oynuyorsa 120 alamaz ve biraz daha kasma hisseder. Bide 120hz telefondan geçtiyse daha da kötü hisseder. İphone istiyorsa bunu es geçsin.

60 Hz'nin tek eksi yanı oyun oynuyorsa 120 alamaz ve biraz daha kasma hisseder. Bir de 120Hz telefondan geçtiyse daha da kötü hisseder. iPhone istiyorsa bunu es geçsin.

Ben oyun için telefon alacak isem iPhone almam, bataryası daha iyi ve ekranı büyük olan F/P ürünü bir telefon tercih ederdim. Ben telefonu iş için aldım, kasmıyor donmuyor. Evrakların resmini çekip kaliteli bir şekilde gönderiyorum işimi görüyor yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı