IPhone 15 alınır mı?

kisir

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Telefonumu değiştireceğim ama ne alacağımı bilmiyorum. Çok oyun oynayan biri değilim; benim için önemli olan masrafsız olması. iPhone 13 düşünüyordum ama çoğu kişi sürümü 2 seneye biteceği için alma diyor. iPhone 15 de olabilir ama bütçemi biraz fazla zorlayacağım, 50 bin TL’ye değer mi emin değilim. Forumlarda bazıları S24 FE diyor ama Android olmasından dolayı gelecekte satmak istesem satamam ve zamanla yavaşlayacağından korkuyorum. Benim için iPhone daha öncelikli, sizce ne yapmalıyım?

Öncellikle şu yavaşlar Android kasar konusundan koptuğunuzdan emin olarak cevaplıyorum. Apple telefonların piyasa değeri evet Türkiye de yüksek fakat 50 bin gibi yüksek miktar bir telefonun uzun vaadede yetersiz gelmesi, günü çıkaramaması gibi sorunları göz önünde bulundurduğumuzda, S25 daha mantıklı bir seçenek olur.

Telefonumu değiştireceğim ama ne alacağımı bilmiyorum. Çok oyun oynayan biri değilim; benim için önemli olan masrafsız olması. iPhone 13 düşünüyordum ama çoğu kişi sürümü 2 seneye biteceği için alma diyor. iPhone 15 de olabilir ama bütçemi biraz fazla zorlayacağım, 50 bin TL'ye değer mi emin değilim. Forumlarda bazıları S24 FE diyor ama Android olmasından dolayı gelecekte satmak istesem satamam ve zamanla yavaşlayacağından korkuyorum. Benim için iPhone daha öncelikli, sizce ne yapmalıyım?
Anrdoid tarafında 15 ten iyi cihazlar var ancak değer kaybı olarak daha fazla zararla satarsınız.

Honor Magic 7 Pro Samsung S25 gibi güzelim telefonlar varken alınmaz ama alınmaz derken bütçeye değmez.

Telefonumu değiştireceğim ama ne alacağımı bilmiyorum. Çok oyun oynayan biri değilim; benim için önemli olan masrafsız olması. iPhone 13 düşünüyordum ama çoğu kişi sürümü 2 seneye biteceği için alma diyor. iPhone 15 de olabilir ama bütçemi biraz fazla zorlayacağım, 50 bin TL'ye değer mi emin değilim. Forumlarda bazıları S24 FE diyor ama Android olmasından dolayı gelecekte satmak istesem satamam ve zamanla yavaşlayacağından korkuyorum. Benim için iPhone daha öncelikli, sizce ne yapmalıyım?

Hocam Apple ekosistemi içindeyseniz 15 alın geçin. 13 almayın artık.

Samsung alın. Apple almayın. Samsung'un güzel AI özellikleri var.

İçin rahat olsun Android 15 ve üzeri telefonlar seni çok rahat IP15 ile gideceğinden daha fazla götürür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı