iPhone 15 almak için doğru zaman mı?

Hocam fakat ilerleyen zamanlarda 15'in güncelleme alıp da 13 Pro'nun almaması gibi bir şey olmaz değil mi? 13 Pro daha iyi iyisine ama uzun süre güncelleme alması da benim için önemli.

O zaman bütçe artarsa 14 Pro'ya bakın veya ekran Hz i sizin için önemli değilse ve oyun oynamıyorsanız IP 15'ten başka bir seçenek kalmıyor zaten. Benim fikrimi soracak olursanız benim Pro model alma şansım olsaydı kesinlikle düz model almazdım ama yine de siz bilirsiniz.

Hocam 45-50 k arası bütçem var ve muhtemelen 13 Pro 256 modelinden alacağım. Herkes 13 Pro önermiş. Ama aklımda soru var: iPhone 15 daha güncel telefon malum. İlerleyen zamanlarda 15'in güncelleme alıp 13 Pro'nun almama ihtimali gibi bir şey söz konusu mu?
Hocam iPhone'larda güncelleme işlemciye göre verildiğinden ötürü günü geldiğinde 13 Pro'nun güncelleme ömrü 1 sene önce kesilecek 15'ten çünkü 15'te A16 çip 13 Pro'da A15 çip var. Ancak 45-50k bütçeniz varsa 14 Pro alabiliyorsunuz 50k bandına o sebepten 14 Pro alın. 14 Pro'da da A16 işlemci var o sebepten iPhone 15'ten aklına gelebilecek her yönden daha iyi bir telefon ve güncelleme ömrü olarak 15 ile aynı zamanda desteği bitecek. Yeter ki Pro serisi al 13 Pro bile alsan takılma bu kısma.

Anladım hocam. Peki 13 pro mu 14 pro mu siz hangisini önerirsiniz? Fazla fark yok diyorlar da.
Fazla fark var hocam en basitinden:
-Çok daha parlak ekran
-Dinamik ada
-Her zaman açık ekran özelliği
-48MP ana kamera( 13 Pro'da 12MP)
gibi her kullanıcının deneyimini yükseltecek geliştirmeler var 14 Pro'da. 14 Pro seçmeniz en iyisi olur.

Son düzenleme:
O zaman bütçe artarsa 14 Pro'ya bakın veya ekran Hz i sizin için önemli değilse ve oyun oynamıyorsanız IP 15'ten başka bir seçenek kalmıyor zaten. Benim fikrimi soracak olursanız benim Pro model alma şansım olsaydı kesinlikle düz model almazdım ama yine de siz bilirsiniz.

Tamamdır hocam çok sağ olun.

Hocam IPhone'larda güncelleme işlemciye göre verildiğinden ötürü günü geldiğinde 13 Pro'nun güncelleme ömrü 1 sene önce kesilecek 15'ten çünkü 15'te A16 çip 13 Pro'da A15 çip var. Ancak 45-50k bütçeniz varsa 14 Pro alabiliyorsunuz 50k bandına o sebepten 14 Pro alın. 14 Pro'da da A16 işlemci var o sebepten iPhone 15'ten aklına gelebilecek her yönden daha iyi bir telefon ve güncelleme ömrü olarak 15 ile aynı zamanda desteği bitecek. Yeter ki Pro serisi al 13 Pro bile alsan takılma bu kısma.

Fazla fark var hocam en basitinden:
-Çok daha parlak ekran
-Dinamik ada
-Her zaman açık ekran özelliği
-48MP ana kamera( 13 Pro'da 12MP)
Gibi her kullanıcının deneyimini yükseltecek geliştirmeler var 14 Pro'da. 14 Pro seçmeniz en iyisi olur.

Tamamdır hocam zamanınızı ayırdınız çok sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı