iPhone 15 için kılıf önerisi

• Konuyu başlatan 15894
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 12.086
Hocam size yük oldum ama bana bir de ekran koruyucu önerebilir misiniz? Spigeninkilerde illa 2 tane ekran koruyucu satıyorlar tekli alma şansım yok sanırım. Cihaz şuanda memlekette hafta sonu onu almaya gideceğim mediamarktta kasada 200 liraya hayalet ekran satmışlar onu değiştirmemiz gerekiyor maalesef

Ben bu tarz durumlarda kilif hangi markaysa ekran koruyucu da onu oneriyorum cunku farkli marka ve kilif olunca uyumsuzluk yasaniyor. Ayni marka olunca bu tarz bir sorunun onune gecilmis oluyor zira her Spigen kilifi her Spigen ekra koruyucuyla uyumlu olacak sekilde uretiliyor.

iPhone 12 kullanıcısıyım Apple'ın deri kılıfını kullanıyorum telefonumun sırasıyla arka camı kırıldı değiştirdim, ekranı kırıldı değiştirdim ve geçen gün de düşürdüğümde kasasında ezilme olmuş. Bunların hepsi kılıf varken yaşandı. Bu hafta sonu iPhone 15'e geçiş yapacağım uzun süreli ve kazasız belasız kullanmak istiyorum artık nasıl bir kılıf önerirsiniz? Sert mi kılıf alayım yumuşak silikon vs çok seçenek var açıkçası ömürlük kullanmak istiyorum artık. Spigen markasını 5-6 yıl kadar önce kullanmıştım zaman içinde bollaştı ve telefon içerisinde hareket eder oldu. Çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Bu iki ürünü düşündüm. Fiyat olarak ne kadar uygun o kadar iyi olur benim için.

Ya orijinal Apple alacaksın yine ya da Spigen, Buff, RhinoShield gibi markalardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı