iPhone 15 için kılıf önerisi

ben iskender

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Uzun zamandır bir kılıf arıyorum iPhone 15 için ama bulamıyorum. Aradığım kılıf modeli bu şekilde standlı bir kılıf, eski cihazım için bulmuştum ama iPhone 15 için hiç yok sadece Spigen'de var o da biraz pahalı bence alınabilir ama pahalı olduğunu düşünüyorum. Spigen iPhone 15 / iPhone 14 / iPhone 13 Kılıf Ultra Hybrid S MagFit MagSafe Özellikli Black - Spigen şu ki model çok hoşuma gitti bu tarz arıyorum ama yok maalesef teşekkür ederim. iPhone 15 Kılıf, Spigen Slim Armor Magfit (Magsafe Uyumlu) Gunmetal - Spigen

Hocam önünüze çıkan ve beğendinizi alabilirsiniz. Ancak siz şuan bize sizin yerinize bizim beğenmemizi kısacası sizin yapacağınızı bizim yapmamızı talep ediyorsunuz.

Hocam önünüze çıkan ve beğendinizi alabilirsiniz. Ancak siz şu an bize sizin yerinize bizim beğenmemizi kısacası sizin yapacağınızı bizim yapmamızı talep ediyorsunuz.

Hocam ben tam yazamamışım benim hatam, acaba bu tarz daha ucuz kılıf var mıdır? Aynı tür teşekkürler.

Selamlar hocam, attığınız kılıfları bende daha önce araştırmıştım da. YouTube'da bir videoda arkasındaki kısımların bir süre sonra kılıfa iyice takılmadığın, gevşediğini ve sallandığını gösteren bir video gördüm. O sebeple vazgeçmiştim. Halka şeklinde olanlara bakarsanız belki daha iyi olabilir. Ben Spigen'in MagSafe'li halkasından aldım, tüm kılıflara takılıyor ve istemediğim zaman çıkartabiliyorum.

Selamlar hocam, attığınız kılıfları bende daha önce araştırmıştım da. YouTube'da bir videoda arkasındaki kısımların bir süre sonra kılıfa iyice takılmadığın, gevşediğini ve sallandığını gösteren bir video gördüm. O sebeple vazgeçmiştim. Halka şeklinde olanlara bakarsanız belki daha iyi olabilir. Ben Spigen'in MagSafe'li halkasından aldım, tüm kılıflara takılıyor ve istemediğim zaman çıkartabiliyorum.
Ben eski telefonumda Spigen kullanıyordum belli bir zaman sonra bollaştı malesef

Hocam size önerim şeffaf olan Apple’ın sattığı kılıf.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı