iPhone 15 iOS 18.4'ten itibaren kasmaya başladı

iPhone 15 iOS 18.4'ten itibaren kasmaya başladı, böyle bir sorun yaşayan var mı? Arayüzde kasmalar var, uygulamaların içinde de aynı şekilde. Ayrıca mesela Instagram'a story atarken videoya tıklıyorum, videoyu seçmiyor ama videoyu çoğalt diyorum yeni videoyu seçince hemen oluyor. 1 aydır saçma sapan hatalar var cihazda.
Yuksek ihtimal yazilimsal sorun.

iPhone 12 Pro'da da aynı sorun var hocam. Oyun performansı aynı ama arayüzde bazen bir şey açarken birkaç salise gibi bekletme oluyor önceki sürümler çok daha akıcıydı nedense.

Evet hocam haklısınız. Zaten iOS 18 sonrasını güncellemeyi düşünmüyorum.
Zaten maalesef son iOS surumleri o kadar eskiye gore kotu ki, son seri iPhone aldiktan sonra 1 ana surum guncellemesi yapsaniz bile cihaz performans kaybina ugruyor. Bu gidisle Samsung One UI ile sollayacak gibi duruyor, onlar ileriye gidiyor Apple geriye ama guvenlik konusu sebebinden dolayi hala en iyisi bence iOS.

Yok bahsettiğim şey örneğin iOS 17 için 17.7.2 son sürümdü ve sorunsuz bir kullanım yapılıyordu. 18.7.x gibi bir sürüm geldiği zaman güncelleyip bir daha güncellememenizi tavsiye ederim yeni sürümler geldiğinde.

Dediğim gibi iTunes üzerinden sıfırlayarak temiz bir kurulum yaptığınızda yaşadığınız çoğu sorunun düzeleceğini düşünüyorum.
ThePanixz hocam sana bir soru sorabilirmiyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı