iPhone 15 kameranın içinde toz var

Canc35

Zeptopat
Daha fazla  
Daha 4 gün oldu alalı ve yeni fark ettim. İlk başka tozu yüzeyde olduğunu düşünüp steril bir bez ile temizledim lakin çıkmayınca tozun kameranının içinde olduğunu fark ettim. Sizler ne yapmamı tavsiye edersiniz?

photo_2025-04-05_21-27-08.jpg

Daha 4 gün oldu alalı ve yeni fark ettim. İlk başka tozu yüzeyde olduğunu düşünüp steril bir bez ile temizledim lakin çıkmayınca tozun kameranının içinde olduğunu fark ettim. Sizler ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Eki Görüntüle 2463102

Bu sorun bana tanıdık geliyor, 15'lerin kroniği gibi bir şeydi sanırım yanlış bilmiyorsam.

Bu sorun bana tanıdık geliyor, 15'lerin kroniği gibi bir şeydi sanırım yanlış bilmiyorsam.

İşin daha da tuhaf tarafı 2 yıl önce iPhone 13 aldığımda ses kısma tuşu ses yükseltme tuşundan kısaydı, Apple arka kasa değişimi yaptı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Servise verirseniz cihazın değişimini veya tamirini sağlarlar babamın kullandığı 14 pro da bunun gibi bir sorun yaşamıştık lens içerisine toz vardı kamerada fotoğraf çekildiğinde de belli oluyordu kasa değişimi yapıldı garantiden.

Tamir kabul etme, değişim iste. Tabii telefonu tam kurduysan bir daha uğraşmam diyorsan tamir ettirebilirsin, tercihe bağlı.

Ben her türlü değişim isterdim. Sıfır aldığım bir telefonu üretim hatası sebebiyle işlem görmüş hâlde kullanmaya devam etmek istemezdim.

Servise verirseniz cihazın değişimini veya tamirini sağlarlar babamın kullandığı 14 Pro da bunun gibi bir sorun yaşamıştık lens içerisine toz vardı kamerada fotoğraf çekildiğinde de belli oluyordu kasa değişimi yapıldı garantiden.

Aslında Apple bana ilk önce satın aldığım yerden iade ya da değişim talebinde bulunup bulunamayacağını sordu, eğer aksi bir durum olursa kendilerine gönderip telefonun sorununu gidereceklerini ilettiler lakin ben telefonun tamir vs görmesi yerine iadeyi daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü 4 gün oldu daha.

Tamir kabul etme, değişim iste. Tabii telefonu tam kurduysan bir daha uğraşmam diyorsan tamir ettirebilirsin, tercihe bağlı.

Ben her türlü değişim isterdim. Sıfır aldığım bir telefonu üretim hatası sebebiyle işlem görmüş hâlde kullanmaya devam etmek istemezdim.

Hiçbir şey olmasa bile insanın içi rahat etmiyor, değişim mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı