iPhone 15 nereden alınır?

• Konuyu başlatan Valve
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 181

Valve

Hectopat
Merhaba. Bu hafta iPhone 15 alma planım var. Geçen hafta MediaMarkt'ta 45K'ya kadar düşerken şu an her yerde artmış. Tekrar düşer mi yılbaşına kadar, yoksa 49K verip almalı mıyım? Sadece bilindik sitelerden almaya çalışıyorum, resmi satıcılı. Ona dikkat edersek iyi olur.

Direk MediaMarkt

Genel olarak giriş ve orta seviye Android kullandım hep karşılaştığım senaryo 1. seneden sonra arayüzde dahi donma ve bu durumdan ilallah ettim. iOS genel olarak akici ve hızını beğeniyorum beni de üzmeyeceğini düşünüyorum.

3000 liralık Xiaomi kullandım 3 yıl boyunca. Bir fark yoktu işlemcim kötü olmasına rağmen. Kullandığınız telefonlar hangi telefonlardı bilmiyorum ama giriş seviye aldıysanız her daim kısa vadeli götürür zaten. Ben S24 kullanıyorum. iPhone 16 ile kapışıyor ve yalnızca 32 bine aldım. Bu arada hatırlatayım 120Hz ve IPhone'da bu akıcılığı almanız için yaklaşık 3 katı para ödemeniz gerekmektedir. Denendi onaylandı. IPhone'da günldelik olarak olmasa da ara sıra kullandım. Kolaylık, ve fiyat performans açısından bir Samsung, bir Xiaomi öneririm. Tabii ki ben sizi düşündüğümden öneriyorum, onun haricinde evet iPhone 15'i MediaMarkt'tan alabilirsiniz, oradan almanız iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı