IPhone 15 pil sağlığı 1 ayda %99'a düştü

80 limit yok parlaklık hep otomatikte.
İnternette testlere baktım. Aralıksız 6 saat Instagram ile bataryanın çoğunun bitmesi çok olası dışı değil. Testlerde 1 saatte %20 gibi genel bir kayıp oluyor Instagram da.
Az batarya tüketmiyor o program.

Vallahi hocam ben anlamadım o kadar para verdik daha 1 ay olmadı sence normal mi?
Baktığım kadarıyla normal. Zaten dediğim gibi hocam 3300mAh bataryadan söz ediyoruz. IOS ve Apple işlemcisi optimize olsa bile çok düşük bir rakam.

Merhaba, çoğu ayarı yaptım. Telefonda konum da kapalı, ekran sürem günlük ortalama 4,5 saat, devir sayım 31 ve telefonu alalı yaklaşık 1 ay oldu. Bu normal mi?

Pil sağlığı düşecek illaki bu önemli değil de şu an 4.5 saat ekran süresi aldığın telefon pili biraz daha eskidiği zaman diyalize bağlı gibi olabilir. Daha yüksek pil kapasiteli bir telefon tercih etmeniz iyi olurdu.

Gayet normal. Telefon kutusundan çıktığı an düşmeye başlıyor o zaten. Batarya alt tarafı. Değişebilen eskiyen bir parça. Biz Türkiye'de her şey çok pahalı olduğu için kafaya takıyoruz sadece. Sizinki 99'a düşüp 2-3 belki 4 ay orada kalabilir belli olmaz. Başka birinin 6 ay 100 de kalır. Sonra bir güncelleme yapar yeniden kalibre olur birden 99-98-97 olarak hızlıca düşebilir. En iyi sonucu almak için ayarlardan pil sağlığına değil de 3uTools programı ile bilgisayara bağlayıp oradan kontrol edin.

Batarya süresini arttırmak için de bu ayarları yapın:
www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=GluusHX1pmw

Technopat Haberler

Geri
Yukarı