iPhone 15 pil sağlığı son zamanlarda hızlı azalıyor

Drkrole

Hectopat
2024 şubat'ta kullanmaya başladığım iPhone 15'imin pil sağlığı 88 olmuş, 30 Mart 2025'te baktığımda 90 olarak gözüküyordu son zamanlarda sarjım hiç verimli değil. iPhone 13 kullanan arkadaşlarımın vs. pil performansı benden iyi, iOS sürümüm 17.6.1 güncellemeyi bilerek yapmıyordum görseli hoşuma gitmediği için, sizce yapmalı mıyım? Bu arada devir sayım 307 olarak gözüküyor, yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
2024 Şubat'ta kullanmaya başladığım iPhone 15'imin pil sağlığı 88 olmuş, 30 Mart 2025'te baktığımda 90 olarak gözüküyordu son zamanlarda sarjım hiç verimli değil. iPhone 13 kullanan arkadaşlarımın vs. pil performansı benden iyi, iOS sürümüm 17.6.1 güncellemeyi bilerek yapmıyordum görseli hoşuma gitmediği için, sizce yapmalı mıyım? Bu arada devir sayım 307 olarak gözüküyor, yardımcı olursanız sevinirim. İyi Sosyaller.

Ben güncellemediğim halde 77

2024 Şubat'ta kullanmaya başladığım iPhone 15'imin pil sağlığı 88 olmuş, 30 Mart 2025'te baktığımda 90 olarak gözüküyordu son zamanlarda sarjım hiç verimli değil. iPhone 13 kullanan arkadaşlarımın vs. pil performansı benden iyi, iOS sürümüm 17.6.1 güncellemeyi bilerek yapmıyordum görseli hoşuma gitmediği için, sizce yapmalı mıyım? Bu arada devir sayım 307 olarak gözüküyor, yardımcı olursanız sevinirim. İyi Sosyaller.

307 de 88 normal gibi hocam benim arkadaşımdada öyle. Bende Pro Max modeli var 430 devirde 80e düştü.

307 de 88 normal gibi hocam benim arkadaşımdada öyle. Bende Pro Max modeli var 430 devirde 80e düştü.
teşekkürler hocam pil sağlığını zaten dert etmiyorum ama pil performansımın kötüye gitmesiyle bağlantılı olarak yazmak istedim mesela gündüz 8gibi sarjım 72 civariyken dısarı cıktım günü çıkarmasını isterdim öğlen 3-4 gibi 20 leri gördüm 1-2 saat ful parlaklık sosyal medyada kullandım oyun vs yok

Düşük güç modunu asla açmazsanız daha iyi gider piliniz.
düşük güç modunu aldım alalı bi kaç kez açmışımdır hocam ben de sizin gibi düşünüyorum

Ben güncellemediğim halde 77
ne sürede hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı