sepcan
Zeptopat
Daha fazla
Hocam şahsen 4 yıllık bir iPhone 11 kullancısıyım, halihazırda ilk aldığım aylardan 2. yıla kadar sürekli 10*100 şeklinde kullanım sağladım. Son 2 yılda'da ortalama aynı değerleri koruyamasamda benzer durumlarda şarj ettim, işim olduğu zamanlarda daha dolmadan çektiğimde çok oldu, telefon ile işim bitti daha şarj %30 40 seviyelerindeykende taktığım çok oldu. Ben eski tip 5W ile şarj ediyordum ilk başlarda çünkü kutu içerisinden çıkıyordu ben 11'i aldığım zaman. Kısaca şahsen 20-80 olayının bir artı olacağını düşünmüyorum, çünkü 4 yıllık iPhone 11 cihazımın pil sağlığı 81 ve 900 döngü olmak üzere idi en son. Normal 20 * 100 şeklinde kullanın derim.
Merhaba ben 15 Plus kullanıcısıyım telefonu alalı 5 ay oldu ilk 3 ay şarjım tam 2 gün gidiyordu. 1 gece takıyordum 1 gece takmıyordum. Son 2 aydır çok ani bir düşüş oldu. Normalde sabah 7 gibi şarjdan çekip akşam 7 gibi %70-80 şarjım olurdu. Şimdi %45'e kadar düştü. Konudaki tüm yazışmaları okudum ancak pil menüsündeki açık ekran kapalı ekran neyi anlatıyor tam anlamadım. Ekran görüntüme göre sizce durum nasıl?