iPhone 15 Plus pil sağlığı iki aydır çok hızlı düşüyor

sepcan

Zeptopat
Daha fazla  
Hocam şahsen 4 yıllık bir iPhone 11 kullancısıyım, halihazırda ilk aldığım aylardan 2. yıla kadar sürekli 10*100 şeklinde kullanım sağladım. Son 2 yılda'da ortalama aynı değerleri koruyamasamda benzer durumlarda şarj ettim, işim olduğu zamanlarda daha dolmadan çektiğimde çok oldu, telefon ile işim bitti daha şarj %30 40 seviyelerindeykende taktığım çok oldu. Ben eski tip 5W ile şarj ediyordum ilk başlarda çünkü kutu içerisinden çıkıyordu ben 11'i aldığım zaman. Kısaca şahsen 20-80 olayının bir artı olacağını düşünmüyorum, çünkü 4 yıllık iPhone 11 cihazımın pil sağlığı 81 ve 900 döngü olmak üzere idi en son. Normal 20 * 100 şeklinde kullanın derim.

Merhaba ben 15 Plus kullanıcısıyım telefonu alalı 5 ay oldu ilk 3 ay şarjım tam 2 gün gidiyordu. 1 gece takıyordum 1 gece takmıyordum. Son 2 aydır çok ani bir düşüş oldu. Normalde sabah 7 gibi şarjdan çekip akşam 7 gibi %70-80 şarjım olurdu. Şimdi %45'e kadar düştü. Konudaki tüm yazışmaları okudum ancak pil menüsündeki açık ekran kapalı ekran neyi anlatıyor tam anlamadım. Ekran görüntüme göre sizce durum nasıl?

Merhaba ben 15 Plus kullanıcısıyım telefonu alalı 5 ay oldu ilk 3 ay şarjım tam 2 gün gidiyordu. 1 gece takıyordum 1 gece takmıyordum. Son 2 aydır çok ani bir düşüş oldu. Normalde sabah 7 gibi şarjdan çekip akşam 7 gibi %70-80 şarjım olurdu. Şimdi %45'e kadar düştü. Konudaki tüm yazışmaları okudum ancak pil menüsündeki açık ekran kapalı ekran neyi anlatıyor tam anlamadım. Ekran görüntüme göre sizce durum nasıl?

Batarya sağlığın kaçtır hocam.

Aktivite kısmında görüyorum ama anormal bir uygulama göze çarpmıyor yüklü bir uygulamadan kaynaklıysa hangisi olduğunu nasıl anlarım

Batarya sağlığın kaçtır hocam.
%99 görünüyor bir kaç görsel ekledim

Dosya Ekleri

• IMG_4598.png
    IMG_4598.png
    116,3 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_4597.png
    IMG_4597.png
    62,7 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_4596.png
    IMG_4596.png
    98,5 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_4598.png
    IMG_4598.png
    116,3 KB · Görüntüleme: 64
Aktivite kısmında görüyorum ama anormal bir uygulama göze çarpmıyor yüklü bir uygulamadan kaynaklıysa hangisi olduğunu nasıl anlarım?

%99 görünüyor birkaç görsel ekledim.

Uygulamalarla alakası olduğunu düşünmüyorum. Güncelleme kısmında herhangi bir güncelleştirme var mı? Güncelleme var ise güncelleyin güncelleme takılmasıda bataryayı bitiriyor.

Instagram biraz fazla gibi, ekran süresi az ise ve durum bu haldeyse sıkıntı var.
Xx.xx Ekran süresi aldım gibi yazılar vardı diğer konu başlıklarında. bu tam olarak ne demek oluyor ? “Ekran süresi az ise”den kastınız nedir? Yorumlayabilmeniz için başka ekran alıntıları gerekliyse ekleyebilirim

Uygulamalarla alakası olduğunu düşünmüyorum. Güncelleme kısmında herhangi bir güncelleştirme var mı? Güncelleme var ise güncelleyin güncelleme takılmasıda bataryayı bitiriyor.
Appstore tarafında bekleyen güncellemem hiç yok. Genel yazılım da güncel. Telefonumu bir kaç kez arabadan ve powerbanktan şarj etmiştim bu pil ömrünü düşürür mü sizce ?

Xx. Xx Ekran süresi aldım gibi yazılar vardı diğer konu başlıklarında. Bu tam olarak ne demek oluyor? “Ekran süresi az ise”den kastınız nedir? Yorumlayabilmeniz için başka ekran alıntıları gerekliyse ekleyebilirim

Instagram'ı günde diyelim sadece 1-2 saat kullanmanıza rağmen pili %51 kullanması anormal bir durum, ancak instagram çok bakan biriyseniz gayet doğal.

Instagram'ı günde diyelim sadece 1-2 saat kullanmanıza rağmen pili %51 kullanması anormal bir durum, ancak instagram çok bakan biriyseniz gayet doğal.
Bir ekran görüntüsü daha yükleyeyim. tuhaf olan şu ki ben instagramı 2 günde bir şarj ederken de aynı oranda kullanırdım.

Dosya Ekleri

• IMG_4600.png
    IMG_4600.png
    129,2 KB · Görüntüleme: 45

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı