iPhone 15 Pro şarj sağlığı çok hızlı düşüyor

Gokhan Bird

Hectopat
Merhaba dostlarım, telefonu 6 ay önce sıfır aldım. 5 ay kadar pil 100 altına düşmemişti fakat son 1 ayda 99-98-97-95 derken 92'ye kadar düştü. Sizce bu düşüş normal mi?
Bundan sonra nelere dikkat etmek lazım?

Eki Görüntüle 2383979

Dostlar 3 gün önce böyle bir konu açmıştım. Açtıktan sonraki gün 91 oldu ertesi gün yani bugünde 90'a düştü. Gittikçe düşüyor. Sizce bir sorun mu var?

IMG_5474.png

Pil değişimi için mi? Peki değiştikten sonra telefonun performansını etkiler mi? Ve pil sağlığı kaç olduktan sonra değişim yapılması lazım sizce?

80 olunca değişim yapılmalı bence ve performansını etkilemez.

Hocam garantiye gönderin daha fazla pil sağlığı biterse onlar bir baksınlar. Yeni batarya da alabilirsiniz, performansa bir etkisi olmaz ama aldığınız bataryanın orijinal olduğundan emin olun. IPhone'larda pil sağlığı hızlı bitiyor, bu genel bir sorun.

Pil değişimi için mi? Peki değiştikten sonra telefonun performansını etkiler mi? Ve pil sağlığı kaç olduktan sonra değişim yapılması lazım sizce?
Dusuk pil sagligi cihazin performansini dusurur diye biliyorum, yanlisim varsa duzeltirler. 80'e kadar degisime gerek yok bence, onerilen de oyle.

Bu çorap söküğü gibi gelir hocam.
Aynen oyle hocam, maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı