iPhone 15 Pro 128 GB yeter mi?

Pronile Pro Max arasında ekran dışında fark var mı? Çünkü 256 GB aynı fiyata geliyor hemen hemen.

256 GB da Max'le yakın. Max alırım o zaman diyorum. Ama ekran dışında fark yoksa küçük ekran sevdiğim için Pro alırım. Var mı bir fark.

Gereksiz bence ekran farkı, batarya farkı ve kameradada biraz Zoom farkı var diye biliyorum. Ben olsam 256 GB versiyonu alırım ayırca küçük ekranlı daha hoş ve iyi hissettiriyor bana.

Yok yetmiyor. Spotify’da biraz müzik indireyim 3-5 uygulama olsun biraz da galerimde 50-60 fotoğraf olsun dediğinde en azından bana yetmedi. Youtube’dan video indirmem, Spotify’dan müzik indirmem vesaire diyorsanız yetebilir o zaman.
Dostum 128 gb telefon kullanıyorum. iPhone değil ama hafıza 128 gb ve yaklaşık 30 film (netflix amazon vs.), 5-6 sezon dizi, 10.000 fotoğraf, 500-600 spotify şarkısı, 80-100 uygulama ki 10 tanesi oyun, hafızam 105 gb falan doluydu. Nasıl bu kadar hızlı bitebilir? İmkansız çünkü

Dostum 128 GB telefon kullanıyorum. iPhone değil ama hafıza 128 GB ve yaklaşık 30 film (Netflix Amazon vs.), 5-6 sezon dizi, 10.000 fotoğraf, 500-600 Spotify şarkısı, 80-100 uygulama ki 10 tanesi oyun, hafızam 105 GB falan doluydu. Nasıl bu kadar hızlı bitebilir? İmkansız çünkü.

Arkadaş biraz atmış.

Dostum 128 gb telefon kullanıyorum. iPhone değil ama hafıza 128 gb ve yaklaşık 30 film (netflix amazon vs.), 5-6 sezon dizi, 10.000 fotoğraf, 500-600 spotify şarkısı, 80-100 uygulama ki 10 tanesi oyun, hafızam 105 gb falan doluydu. Nasıl bu kadar hızlı bitebilir? İmkansız çünkü,
Bana da sizin dediğiniz imkansız geliyor, dizi filmlerin çoğunu sildim, Youtube’da 30-50 arası bir video duruyor ki bazılarının boyutu küçük ve silinecek. 1200 küsür şarkı var sadece satranç, mobil bankacılık ve sosyal medya uygulamaları yüklü ona rağmen doldu dolacak hafıza.

Kamera farkı var. İşlemci farkı da var diye biliyorum ama emin değilim.

Işlemci farkı yok kamera farkıda biri 5X diğeri 3X Zoom yapıyor optik oluyor.

Pronile Pro Max arasında ekran dışında fark var mı? Çünkü 256 GB aynı fiyata geliyor hemen hemen.

256 GB da Max'le yakın. Max alırım o zaman diyorum. Ama ekran dışında fark yoksa küçük ekran sevdiğim için Pro alırım. Var mı bir fark.

Pro ile Pro Max arasında boyut ve batarya kapasitesi farkı var artı olarak birinde telefoto kamera 76 mm diğerinde ise 120mm yani daha fazla optik zoom imkanı sunuyor ana kamera ve geniş açı kamera aynı.

15 Pro sahibiyim merak ettiğin sorular varsa cevaplayabilirim.
Pro ve Pro Max arasında batarya ekran ve telefoto kamerada fark var Pro model 3X yapabiliyorken Pro Max 5X yapıyor. Büyük telefon sevmiyorum diyorsan (cebe falan sığmıyor gerçekten) Pro modeli tercih edebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı