iPhone 15 Pro 128 GB yeter mi?

Dostum 128 GB telefon kullanıyorum. iPhone değil ama hafıza 128 GB ve yaklaşık 30 film (Netflix Amazon vs.), 5-6 sezon dizi, 10.000 fotoğraf, 500-600 Spotify şarkısı, 80-100 uygulama ki 10 tanesi oyun, hafızam 105 GB falan doluydu. Nasıl bu kadar hızlı bitebilir? İmkansız çünkü

128 GB yeterli fakat iCloud yedekleme alan doldu diye darlar seni yoksa arkadaşın dediği gibi Arka Sokaklar tüm bölümleri indirsen yine dolmaz

Herkese teşekkür ederim. 15 pm daha mantıklı o zaman bu fiyatlara diye düşünüyorum. Peki sizce 14 pro max yeterli olur mu?
15 Pro sahibiyim merak ettiğin sorular varsa cevaplayabilirim.
Pro ve Pro Max arasında batarya ekran ve telefoto kamerada fark var Pro model 3X yapabiliyorken Pro Max 5X yapıyor. Büyük telefon sevmiyorum diyorsan (cebe falan sığmıyor gerçekten) Pro modeli tercih edebilirsin.
Bana 128gb yetmezse 256gb cikarsam fiyat olarak gider pm alırım. O yüzden 128gb yetip yetmemesi aklımda soru işareti

Yeni iPhone'u bekle çünkü AI destekli olacak yenisi. Eski telefonlar kullanamayacak donanım yetersizliğinden dolayı.
15 pro ve pm de var bu yeni ai desteği.

Herkese teşekkür ederim. 15 pm daha mantıklı o zaman bu fiyatlara diye düşünüyorum. Peki sizce 14 Pro Max yeterli olur mu?

Bana 128 GB yetmezse 256 GB cikarsam fiyat olarak gider pm alırım. O yüzden 128 GB yetip yetmemesi aklımda soru işareti

15 Pro ve pm de var bu yeni AI desteği.

14 pm AI özelliklerini almıyor AI desteği istiyorum dersen tercih edebilirsin fakat 14 PM inanılmaz ağır bir telefon kullanımı yoruyor

Dostum 128 gb telefon kullanıyorum. iPhone değil ama hafıza 128 gb ve yaklaşık 30 film (netflix amazon vs.), 5-6 sezon dizi, 10.000 fotoğraf, 500-600 spotify şarkısı, 80-100 uygulama ki 10 tanesi oyun, hafızam 105 gb falan doluydu. Nasıl bu kadar hızlı bitebilir? İmkansız çünkü
Şahsen benim telefonda video foto az. Ama 90gb dolu. Cod oyunu indirdim geçen 20gb olmuş tek başına 😂😂.

14 pm AI özelliklerini almıyor AI desteği istiyorum dersen tercih edebilirsin fakat 14 PM inanılmaz ağır bir telefon kullanımı yoruyor
14 pm 15pm daha pahalı gözüküyor 😂😂 doğru mi bu fiyatlar 😂

Fotoğrafları ve telefon yedeklemelerini iCloud satın alarak orada saklamaya devam edebilirsin. Birkaç basit ayar ile uygulamaların gereksiz iCloud yedeklemelerini kapatarakta iCloud şişmesini önleyebiliyorsun

Şahsen benim telefonda video fotoğraf az. Ama 90GB dolu. CoD oyunu indirdim geçen 20GB olmuş tek başına 😂😂.

14 pm 15pm daha pahalı gözüküyor 😂😂 doğru mi bu fiyatlar 😂

Maalesef :D bende 15Pro almadan önce 14pmlere bakıyordum 15pmden daha pahalı satılıyor

Fotoğrafları ve telefon yedeklemelerini iCloud satın alarak orada saklamaya devam edebilirsin. Birkaç basit ayar ile uygulamaların gereksiz iCloud yedeklemelerini kapatarakta iCloud şişmesini önleyebiliyorsun

Maalesef :D bende 15Pro almadan önce 14pmlere bakıyordum 15pmden daha pahalı satılıyor
Bu ülkede artık beni ne şaşırtır dedikçe birşey cikiyo😂😂 eski telefon antika değerine mi geliyoda yenisinden pahalı 😂😂😂😂 inanılmaz. Yeni telefon satış adedini yüksek çıkartmak için de uygulaniyor olabilir eğer genel birşeyse bu. İşte bu sene 15 den x adet sattık. Ama en az yuzdey 20-30 u 14 ile aynı para bari 15 alak der😂

Bu ülkede artık beni ne şaşırtır dedikçe bir şey cikiyor😂😂 eski telefon antika değerine mi geliyorda yenisinden pahalı 😂😂😂😂 inanılmaz. Yeni telefon satış adedini yüksek çıkartmak için de uygulaniyor olabilir eğer genel bir şeyse bu. İşte bu sene 15'ten X adet sattık. Ama en az yuzdey 20-30'u 14 ile aynı para bari 15 alak der😂

Tamamen 15 serisinin çıkışında yaşanan problemlerden dolayı (titanyum kasa parmak ısısıyla renk değiştiriyormuş çok uzun süre geçmesi gerekiyor bu olayın yaşanması için kamerası kötüymüş çok ısınıyormuş gibi şeyler sanki herkes telefonu kılıfsız kullanıyorda renk değişimine takılmışlar. Sonraki güncellemelerde kamera ve ısınma sorunu iyileştirildi zaten) 14 serisi daha pahalı satılıyor

15 Pro al özelliklerini alacak tim cook açıkladı.
15 pro ve pm de var bu yeni ai desteği.
15 pro ve pro max modelleri de destekleyecek ama elbette butce var ise yeni model beklenebilir.
Evet destekliyormuş fakat ilginç kısmı onlarca model arasından sadece en yeni modelin en üst 2 segmentini desteklemesi biraz düşündürücü. O kadar para vermişken en güncelini alırdım ben fakat siz bilirsiniz. Hem gelecek yıllarda çıkacak AI güncellemelerine de yetişir muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı