iPhone 15 Pro alınır mı?

2 hafta önce uzun araştırmalarımın sonucunda 14 Pro aldım. Neden? Çok basit, sadece Type-C girişine dünya kadar para ödemek istemedim çünkü. Kamera performansı aynı, ekran aynı, batarya neredeyse aynı. İşlemci bir tık daha gelişmiş, ama hangimiz bu farkı anlayabilecek kadar suyunu çıkaracak derecede kullanıyoruz telefonu? Hiç birimiz. 14Pro al gitsin.

Merhaba bende iPhone 14 Pro almak istiyorum ama telefon hiçbir yerde satışı yok ayrıca olan yerler de Trendyol vesaire fiyatı 73.000 TL civarında ve bu fiyatlara 14 Pro almak yerine aynı fiyatta olan 15 Pro almak daha mantıklı geliyor siz 14 Pro'yu nereden ve ne kadara aldınız?

iPhone satış ticaretinin kötülüğü daha berbat bu yüzden 14 Pro alamıyorum, fahiş fiyatlar...

14 Pro almak istiyorum ama hiçbir yerde satılmıyor. Telefoncularda var sadece ve onlar da 70.000 TL aşağı satmıyorlar. Neden o fiyata 14 Pro alayım ki? 15 Pro alırım aynı fiyat zaten ama bir yandan bu kadar cüzi miktarda bir para verecek durumum da yok. Tamamen saçmalık bu durum, Apple rezalet bir sistem...

Son düzenleyen: Moderatör:
Pro Max tercih edilmesi daha mantıklı bence, çıkmışken azcık daha çıkın ve en iyisini alın. MacBook olmadan çok sarmıyor beni iPhone kullanmak, deneyim yarım kalıyor.

Hocam Genshin Impact'te MetalFX kullanıp saatlerce stabil 60 FPS alabilmek çok büyük bana kalırsa şimdi, kullanım amacına göre değişiyor. Referans olarak aynı oyun 14PM'de 15 dakika içinde ısından ötürü throttle yapıp FPS dalgalanmalarına yol açıyor. İşlemci dediğiniz ucu çok açık bir şey, o cihazla render alıp video bile editleyebilirsiniz. Profesyonel olarak kullanılmadığı sürece bir fark hissettirmemesi normal tabii ki.
Böyle bir mantık yok hocam yalnız? Çıkmışken biraz daha çıkın ne demek yani bu ne kadar saçma ve boş bir yaklaşım. Adamın bütçesi pro'ya yetiyor ki pro alınır mı diye sorguluyor. Amacın konuya dahil olmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı