iPhone 15 Pro alınır mı?

Bütçe
32000
Merhaba arkadaşlar. Yarın yurt dışı 15 Pro 128 GB almayı düşünüyorum. Sıfır kapalı kutu veya ikinci elde pili 95 üzeri olacak şekilde bütçem 32 bin lira daha üstüne çıkamam. 128 GB olanı alınır mı? Çok fotoğraf vs çeken ve oyun oynayan birisi değilim. Geri satarken 128 GB'lik olanı satmakta zorlanır mıyım? Teşekkürler.

Uzun süreli kullanımınız olacak mı yoksa 8 ay kullanıp alıp satcak mısınız?

Apple'ın en iyi telefonlarından biri 15 Pro. Normalde Samsung'cuyum ama iPhone 15 Pro olsun diyorsanız tek dezavantajı yurt dışı olması. İnternetin filan olmuyor problem yani. Alabilirsen TR al geç.

Ben direkt TR aldım yahu.

Bir de uzun süreli kullancaksanız 128 değil de 256'lık modellere bakmanızı tavsiye edeceğim.
Uzun süreli kullanımınız olacak mı yoksa 8 ay kullanıp alıp satcak mısınız?

Ben direkt TR aldım yahu.

Fiyatı 80 100k 2.5 katı. Maddi durumu güzel olan için evet gayet iyi bir şey ama vergilerin düşmesi şart. Herkes alsın herkesin üst düzey bir telefonu olsun isteirm.

Samsung al gerisi boş 😀. Şaka bir yana evet 15 Pro alınır yurt dışı iyidir, bende 14 Pro yurt dışı kullanıyorum güzel telefon.

Samsung mükemmel Apple kötü diyen kimse yok evet Apple belki daha kaliteli ama Samsung ile Apple arasındaki fiyat farkı göz ardı edilemez özellik olarak Samsung daha iyi zaten o ayrı.

Samsung mükemmel Apple kötü diyen kimse yok evet Apple belki daha kaliteli ama Samsung ile Apple arasındaki fiyat farkı göz ardı edilemez özellik olarak Samsung daha iyi zaten o ayrı.

Orası öyle hocam bana sorsan bende Samsung alırım lakin yurt dışı için konuşuyorsak Apple tercih ederim.

Bir de uzun süreli kullancaksanız 128 değil de 256'lık modellere bakmanızı tavsiye edeceğim.

Fiyatı 80 100k 2.5 katı. Maddi durumu güzel olan için evet gayet iyi bir şey ama vergilerin düşmesi şart. Herkes alsın herkesin üst düzey bir telefonu olsun isteirm.

Ya kanka onun ımıe açtırması 35 40 k para en az eee ne oldu hemen hemen aynı muhabbete geliyor.

Ya kanka onun ımıe açtırması 35 40 k para en az eee ne oldu hemen hemen aynı muhabbete geliyor.

Vallaha en mantıklı yapacağım şey şu olur 100k ya gider 3 tane eder mi eder gibi geliyor 15 Pro alırım renk renk her 4 ayda bir telefonu değiştirirm.

Merhaba arkadaşlar. Yarın yurt dışı 15 Pro 128 GB almayı düşünüyorum. Sıfır kapalı kutu veya ikinci elde pili 95 üzeri olacak şekilde bütçem 32 bin lira daha üstüne çıkamam. 128 GB olanı alınır mı? Çok fotoğraf vs çeken ve oyun oynayan birisi değilim. Geri satarken 128 GB'lik olanı satmakta zorlanır mıyım? Teşekkürler.
128 gb yeter diyosan uygundur ben değil de babam kullanıyor gayet memnun şuan

Alınır hocam. Yani yakın zamanda satacaksanız (6 ay-1 sene gibi ) 128GB en iyi ve en az değer kaybı ile gider ancak alıp 3-4 sene kullanma düşünceniz varsa 3-4 sene sonra en dip depolama 512GB olacağından 128GB’e talep olmaz. Alırken 3U Tools programı ile kontrol ettirin 16’nın altı toplama çıkabilir. 15 Pro alınır, gayet iyi bir F/P iPhone’udur. iPhone şart değilse yurt dışı sıfır S25, S25+ ya da S24U alıp server kaydı ile işi bitirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı