Alınır. Arada 10K'den az fark varsa 16 Pro bakabilirsiniz ama tuş dışında neredeyse aynı telefonlar.
10K fiyat farkından az fark varsa 16 pro alsın dedim zaten. Okuma probleminiz mi var? 10K+ verecek fark yok aralarında. Ne için veriyoruz 0.35 MM ince çerçeveler, 2 saat fazla giden batarya ve işe yaramayan bir tuş için mi? 1 derece daha soğuk çalışması için mi? %15 daha hızlı GPU ve CPU için mi? 0.2 İnç büyük ekran için mi? Bu farklara +10K ödemeye değer mi?Aynı telefonlar değiller 16 Pro alınabiliyorsa kesinlikle 15 Pro alınmamalı.
10k fiyat farkından az fark varsa 16 Pro alsın dedim zaten. Okuma probleminiz mi var? 10k+ verecek fark yok aralarında. Ne için veriyoruz 0.35 mm ince çerçeveler, 2 saat fazla giden batarya ve işe yaramayan bir tuş için mi? 1 derece daha soğuk çalışması için mi? %15 daha hızlı GPU ve CPU için mi? 0.2 inç büyük ekran için mi? Bu farklara +10k ödemeye değer mi?
79 Bandında 16 pro varken alınmaz. bana pahalı geldi ikinci el m
sıfır79 Bandında 16 pro varken alınmaz. bana pahalı geldi ikinci el mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.