1 buçuk hafta falan olduTelefonu ne zaman aldiniz
1 buçuk hafta falan olduTelefonu ne zaman aldiniz
Dostum 14 günü geçmediği sürece iade edebilirsin 14 gün dolmadan nereden aldıysan iade talebi oluştur1 buçuk hafta falan oldu
Elime ulaştığı tarih 22 Temmuz yazıyor bu tarihten itibaren mi 2 hafta olmalıTelefonu ne zaman aldiniz
İade talebi oluşturmak için 2-3 günün kaldı öyle diyeyim sana ürünü nerden aldınElime ulaştığı tarih 22 Temmuz yazıyor bu tarihten itibaren mi 2 hafta olmalı
İade talebi oluşturmak için 2-3 günün kaldı öyle diyeyim sana ürünü nerden aldın
Tamamdır iade talebi oluşturun telefonu sıfırlayın arıza ile ilgili bir şey yazmayın kesinlikleHepsiburada
Çoğu site sim kart takılmış veya takılmamış fark etmez, cep telefonu iadesi yapmıyor. THH ye versem bile red yemiştim çünkü bilirkişi ve servis raporu cihazda sorun olmadığına karar vermişti.Ürüne ne zaman geçtiği önemli 15 günü geçmediyse problem olmasa bile iadesini sağlayabilir
He bu arada ben kalıcam dersen belki eski telefonundan bilgileri aktarırken farketmedigin bı virüsü aktarmış olabilirsin aynısını abim yaşadı bu duruma bak derim
He bu arada ben kalıcam dersen belki eski telefonundan bilgileri aktarırken farketmedigin bı virüsü aktarmış olabilirsin aynısını abim yaşadı bu duruma bak derim
Çoğu site sim kart takılmış veya takılmamış fark etmez, cep telefonu iadesi yapmıyor. THH ye versem bile red yemiştim çünkü bilirkişi ve servis raporu cihazda sorun olmadığına karar vermişti.
HB iade şartları.
Eki Görüntüle 2269160
Bilirkişi red verdikten sonra istediği kadar peşini bırakmasın.Sıkıntılı durum ama peşini birakmassa iadeyi sağlar diye düşünüyorum
Sıkıntılı durum ama peşini birakmassa iadeyi sağlar diye düşünüyorum
Sıkıntılı durum ama peşini birakmassa iadeyi sağlar diye düşünüyorum
Büyük markalar adını kolay kolay lekelemez eğer problem ufaksa çözerler eğer büyük bir problem varsa ürünün değiştirilmesini sağlarlarlar mağdur edeceklerini sanmıyorumBilirkişi red verdikten sonra istediği kadar peşini bırakmasın.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.