iPhone 15 Pro ekranı sarı görünüyor

canylmz1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone 15 Pro cihazımda dik olarak dümdüz ekrana baktığımda görüntü biraz sararmış şekilde sarı tonlu gözüküyor ama telefonu çok az yan (sağa ve sola doğru) çevirdiğimde ekran beyazlaşıyor. Yani farklı açılardan bakınca ekran beyaz görünüyor. Bu bir sorun mudur? Ekran bozuk olsa uyarı verir diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
True tone özelliği açık mı?

Telefonu üstten kaydır, parlaklık barına basılı tutup kontrol et, açıksa kapatmayı dene.

Ayrıca ekranda renk hatası varsa uyarı vermez.

Öyle uyarı mı veriyormuş iphonelar ne güzelmiş öyleyse. İlk defa sizde duyuyorum.
Varsayım olarak öyle dediğini düşünüyorum konu sahibinin, yoksa telefonun ekranı kırılsa telefonun bundan haberi olmaz. Şarj portuna su kaçıp öyle şarj etmek istediğinizde uyarı vermesi gibi sistemler mevcut ama ekranla ilgili bildiğim bir arıza uyarısı görmedim henüz.

Hocamızın dediği gibi True Tone veya Night Shift özelliği açık olabilir fakat neden ekranı sağa sola çevirince renk değişsin tabi bunu bilemiyorum. Hayalet ekran koruyucunuz yoksa sağdan soldan bakınca görüntü değişmemeli.

Varsayım olarak öyle dediğini düşünüyorum konu sahibinin, yoksa telefonun ekranı kırılsa telefonun bundan haberi olmaz. Şarj portuna su kaçıp öyle şarj etmek istediğinizde uyarı vermesi gibi sistemler mevcut ama ekranla ilgili bildiğim bir arıza uyarısı görmedim henüz.

Hocamızın dediği gibi True Tone veya Night Shift özelliği açık olabilir fakat neden ekranı sağa sola çevirince renk değişsin tabi bunu bilemiyorum. Hayalet ekran koruyucunuz yoksa sağdan soldan bakınca görüntü değişmemeli.
hayır hepsi kapalı hocam. Araştırdım sanırım 15 prolarda bu sorunu yaşayan birçok insan varmış.

Telefonu üstten kaydır, parlaklık barına basılı tutup kontrol et, açıksa kapatmayı dene.

Ayrıca ekranda renk hatası varsa uyarı vermez.
Kapalı hepsi hocam bugün bi apple’a götürüp soracağım

Kapalı hepsi hocam bugün bi apple’a götürüp soracağım.
En doğrusu olur, nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum fakat İstanbul'da rahatlıkla götürebileceğiniz Apple Store'lar var direkt fakat öncesinde Apple Destek uygulamasından randevu almayı unutmayın. Yoksa ilgilenemeyebilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı