iPhone 15 Pro | İlk bakış

• Konuyu başlatan Girdap
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 63
  • Görüntüleme 5.074
Test uygulayanlar zaten var ve dayanıksız olduğu ortada. Ancak bunu zaten konu sahibi belirtmiş. Gidip Technopat'ta inceleme yapacak diye yere mi düşürsün?

Konu sahibi sağlamlığı konusunda bir şey diyemem deneyecek merci ben değilim yazmış.
iPhone 15 Pro satın aldım ama düşürecek cesaretim yok demek istemiş.
Ve daha önemlisi Apple'ın bu telefonu bu şekilde üretmesi hata zaten.
Telefon biliyoruz A17 BIONIC işlemcisi var.
Evet cihaz beğenilmiş ve iPhone 15 Pro tercih edilmiş.
Ama tercih yanlış.
Apple olarak dünyanın en dayanıksız 2 telefonunu üretirsen örnek veriyorum ben kendi cebimden ödeyip satın almam.
İçerik üretici olursun cihazı bedava Apple gönderir o ayrı konu.

Tamam bu sizin görüşünüz ancak sona şöyle bir ekleme de yapmış, "Apple şöyle Apple böyle ya da başka markada şöyle özellik var gibi 80IQ muhabbetlere hiç gerek yok. Herkes parası yettiğince istediği ürünü alabilir." O yüzden para onun parası tercihi kendisine göre doğru bir tercih.

80 IQ muhabbetlere gerek yok derken?
Evet tercih kendi tercihi.
iPhone 15 Pro Max'ta satın alabilir bütçe kendi bütçesi sonuç olarak.

Şarj adaptörünü 20w mı aldın? Tam desteklenen kapasite ne acaba ona göre 27w alacağım ben de 15 Pro için.
20 Watt kullanarak şarj ediyorum. Apple, ChargerLab verilerine göre şarj hızını modellerin 25.5 Watt'a sabitlemiş durumda.

Apple olarak dünyanın en dayanıksız 2 telefonunu üretirsen örnek veriyorum ben satın almam.
İlkokul fizik, Max modellerinde kuvvet kolu uzun olduğundan dediğiniz gibi çok çok hassas ancak Pro serisine de dünyanın en dayanıksız telefonu demek kibarca doğru değil. JerryRig'i hepimiz çok severiz ancak sizi bir de şöyle alalım. Tek kaynaktan beslenmek doğru olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belirtmem gerekir ki, Apple ürünlerini sevmiyor ve dolayısıyla kullanmıyorum ANCAK ilk inceleme bence çok güzel ve yerinde olmuş. 11'den 15 Pro'ya geçiş insanı şaşırtabilir ki öyle de olmuş. Dilerim ki kırılmadan çizilmeden, herhangi bir olumsuzluk yaşamadan doya doya kullanırsınız.

Son kısımda Apple'a incelemeyi göndereceğinizi belirtmişsiniz. Bence çok yerinde bir hamle olur çünkü ben incelemeyi çok samimi buldum. Abartılı övgü veya yersiz eleştiri yok. Merakla bir sonraki incelemeyi bekleyeceğim. Hayırlı olsun

Hocam konu sahibi zaten sonda yazdığımı yazmış. Siz konuyu okumamışsınız ki.

Evet şu an okudum gördüm sağ olun.

Böyle bir test var gerçek bir test.
Sizin paylaştığınız videodan önce bunu izlemiştim maalesef iPhone 15 Pro'dan soğudum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir test var gerçek bir test.
Doğru hocam, modüler şasiye geçtiklerinden yeni modeller eskiler kadar ya da bir Samsung kadar dayanıklı DEĞİL. Gönül rahatlığıyla bu söylenebilir ancak dünyanın enleri arasında da değildir şimdi. Dozu azıcık fazla olmakla beraber eleştiriniz yersiz değil. ^-^ Bu yüzden kılıf kullanıyoruz. Kılıf ile bu kadar kolay kırılır mı? Sanmam.

@Girdap War Thunder Mobile hâlâ temeli tamamlanmamış bir mobil oyun, optimizasyon problemlerini düzeltemediler. Drop yemen normal.
Vaktim olmadığı için ekleyememiştim ki şunu belirtmek istiyorum, eleştirinizi fanboylara kıyasla dâhâ samimi ve tarafsız buldum.
Ben de iPhone 11 cihazını elime aldığımda beğenmemiştim, 15 Pro ile çağ atlamışsınız.

Vaktiniz varsa konuya benchmark skorlarını ve oyun sıcaklık derecelerini de eklemeniz hem cihazı alacak kullanıcılar hem de meraklıları için yeterli bir eleştiri olur.
Ayrıca titanyum kasanın ısı iletiminden de bahsedebilirsiniz.
Cihazı test etmek için Genshin Impact, Diablo Immortal, World Of Tanks Blitz oyunları yeterli olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
%65 dolaylarında bir şarj ile Geekbench yapayım o zaman. Doğru diyorsunuz, insanlar rakamları daha faydalı bulabilir. Diğer incelemede yazdıklarınıza yer vereceğim.

İfadeler: T21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…