iPhone 15 Pro kullanan birine tavsiyeler

14 Pro'ya geçin derdim de uğraşmanıza gerek yok.
Pek bir şey değiştiği yok. Diğer IPhone'lerde olduğu gibi ayarlardan kamera kalitesini elle değişebilir hale getirin. Dynamic island ve yantuşunuzu kendinize göre özelleştirin. Kameranızda sinematik mod gece modlarını etkili kullanın.

Çünkü Apple artık eski yenilikçi rekabetçi bir şirket değil artık para göz bir şirkete dönüştü sağlam uzun ömürlü telefonlar yerine artık kısa ömürlü telefonlar üretip sürekli ürün sattırmaya çalışıyor zaten uzun zamandır Apple'ın güncellemeler ile telefonları bilerek yavaşlattığı biliniyor sadece bununla değil kalitesiz telefon üreterek hızlıca eskitip yeni ürünlerini zorla sattırıp para akışı sağlamaya çalışıyor Samsung vb. şirketlerde artık bu yola girmeye başladılar.

Çünkü Apple artık eski yenilikçi rekabetçi bir şirket değil artık para göz bir şirkete dönüştü sağlam uzun ömürlü telefonlar yerine artık kısa ömürlü telefonlar üretip sürekli ürün sattırmaya çalışıyor zaten uzun zamandır Apple'ın güncellemeler ile telefonları bilerek yavaşlattığı biliniyor sadece bununla değil kalitesiz telefon üreterek hızlıca eskitip yeni ürünlerini zorla sattırıp para akışı sağlamaya çalışıyor Samsung vb. şirketlerde artık bu yola girmeye başladılar.
Apple 10 senedir yapıyor bunu.

Son zamanlarda bu işin suyu çıktı çünkü çok büyük bir rekabet var Apple'da buna sınır koyamadan zaten alan alıyor kafasıyla bunu iyice arttırdı en az 5 sene gidecek telefon 1 senede kullanılamaz hale geliyor Samsung sağ olsun bundan eksik kalmadı.

Son zamanlarda bu işin suyu çıktı çünkü çok büyük bir rekabet var Apple'da buna sınır koyamadan zaten alan alıyor kafasıyla bunu iyice arttırdı en az 5 sene gidecek telefon 1 senede kullanılamaz hale geliyor Samsung sağ olsun bundan eksik kalmadı.
İyide zaten almış adam, bunu söylemenin bir faydası yok. Satın aldıysa hayırlı olsun demek düşer, elindeki zaten 15 Pro, seneler boyu kullanabilecek. Her yerde Samsung önermeyi kesin artık, çok iğrenç.

Samsung'u önermiyorum sağ olsun bu yola girdi manasında dedim okuyabiliyor musunuz yani neredeyse bütün şirketler bu yola girdi kalitesiz ürün üretip sürekli ürün satıp para kazanmaya çalışıyorlar demeye çalışıyorum ki adam öneri istiyor önerimde bir sıkıntı yok bence önünüze bakın.

Son düzenleme:
iPhone 15 Pro aldım bir süre önce, şunu kesin yap bu uygulamayı kesin yükle, bu ayar, bu kestirme çok işine yarar vb. tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yorumlara aldanma, güzel bir telefon. Sadece biraz ısınabilir ki bu benim 14 Pro'da vardı şimdi 15 Pro Max'de ısındığı oluyor bazen. Güle güle kullan. Türkiye'den aldıysan çok şanslısın ileride çok rahat yeni modele geçersin fakat yurt dışı ise biraz sıkıntı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı