iPhone 15 Pro Max alınır mı?

  • Konuyu başlatan Gideon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 886
İlk aldım ve eve geldim. Yanımda bir arkadaşım da benimle aynı anda Pro Max aldı. Selfie çektik ön kameradan. İkimizin kamerası da sanki böyle iPhone XS ile felan çekilmiş gibi oldu. Sonra o gece güncelleme geldi ve ertesi gün tekrar denedik hem Pro hem de Pro Max düzeldi. Arka kamerada hiç problem yoktu. Ön kameradaki sorun da aldığımın günün ertesinde düzeldi.

Büyük telefon istiyorsanız alın hocam. Ben direkt mağazadan aldım internetle uğraşmadım. Ben 256 GB Pro'yu 72.000'e aldım 256 Pro Max'i arkadaş 78.500'e aldı.

İlk başta ben de Pro Max aldım bir getirdi telefonu jelatinini çıkartmadan bir elime aldım sonra Pro getir dedim ve Pro aldım. Böyle bir satın alım serüvenim oldu.

Size de şimdiden hayırlı olsun. Sorun olsa bile Apple yazılım ile çözer, sıkıntı olmaz ve dediğim gibi şuanda da öyle bir sorun yok.


Satarsınız ama fiyatı epey bir düşer. Türkiye cihazı gibi olmaz. Yurtdışı telefon alma şansım vardı ama ben tercih etmiyorum. iPhone 11 de benim Türkiye malı idi ve Vatan Teknosa vs. bu telefona 12.000 TL veriyor 3.000 TL de Apple desteği var. İkinci eli örneğin 15.000 TL'ye geliyor. Yurt dışı olsaydı böyle bir şans olmayacaktı. Türkiye cihazının değeri devasa daha iyi yurt dışı ürününden.
Kaydettirmeden kullanıcam telefonu gemide çalışıyorum ben, o yüzden telefonu yurtdışından alıcam. Ayrıca benim şuanki iPhone 11 kesme tahtası gibi oldu her yeri çizik içinde :D.
 
Kaydettirmeden kullanıcam telefonu gemide çalışıyorum ben, o yüzden telefonu yurtdışından alıcam. Ayrıca benim şuanki iPhone 11 kesme tahtası gibi oldu her yeri çizik içinde :D.
Gemideyseniz sıkıntı yok hocam, bilmediğim için bu yorumu yaptım, hayırlı olsun şimdiden 😀
 
Yurtdışı cihazı ucuza alıp ucuza satarsınız, piyasası da hızlı döner ucuzluğundan ötürü. Ne kadar kondisyonu iyiyse o kadar hızlı satılır. Millette para kalmadığından 2. el yurtdışı cihazlar da epey talep görüyor. 2. el yd cihazda cihazın içinin açılmaması önemli, kapandığında fiyatı daha makul olur ; açıldığında da fiyatı daha yüksek olur kalan kullanım süresinden ötürü :)
 
Kullanmadığınız telefona yorum yapmamanızı tavsiye ediyorum. %80'e kadar şarj ediyorum. Akşam 8 gibi şarj ediyorum ve gece yatana kadar 60lara düşürüyorum. 8-5 çalışıyorum. Çok yoğun Twitter ve telefon görüşmesi yapıyorum, arada Instagram'a da göz atıyorum. Şuan gece 1 ve şarj halen % 21.

Kısacası sorun felan yok. Bununla ilgili bildirimi yapanlar olabilir. Binlerce cihaz arasında hatalılar olabilir. Pro Max alıp da şikayet eden vardı mesela bir arkadaşım. Telefonu gönderdi ve sıfır verdiler bataryasında problem çıktı.

Kullanılmayan cihazlara sağdan soldan bir şeyler okuyup yorum atanlara karşı sakin kalamıyorum.
Hocam , selamlar günde 7 saat ekran süresi veriyor mu?
 

Geri
Yukarı