iPhone 15 Pro Max e-SIM nasıl kullanılır?

Enginarr

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. iPhone 15 Pro Max yurt dışı ürün almayı düşünüyorum ve kaydettirmeden kullanacağım. Çift fiziki SIM olan versiyonu parasıyla dahi tamir ettiremediğimiz söylenmişti. 1 fiziki 1 e-SIM olan modelde fiziki SIM e-SIM olarak nasıl kullanılıyor, bunun model numarası nedir, Avrupa cihazı mı oluyor bu, alırken dikkat edebileceğim bir şeyler var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 e-SIM olan modeller ABD cihazıdır. 1 fiziksel 1 e-SIM olan modeller Avrupa bölgesi cihazlarıdır (TR de dahil). Çift fiziksel SIM ise Asya cihazıdır.

Asya cihazları kolaylıktan dolayı daha avantajlıdır. Süren dolunca diğer SIM slotundan devam edeceksin Fakat bu cihazlarda normal FaceTime bulunmasına rağmen sesli FaceTime yoktur.

Avrupa cihazlarında fiziksel SIM suren bittiğinde e-SIM alman gerekecek. e-SIM süren bittikten sonra ise tekrardan fiziksel SIM'e geçeceksin.

Son düzenleme:
Evet apple servislerinden bahsetmiştim belirtmeyi unutmuşum. 1 fiziki 1 e-SIM olanlarda fizikiyi e sime doldurmak gibi bir şeyden bahsediyorlardı o konuda bilginiz var mı hocam? Fiziki bitince e-SIM alman gerekecek dediğiniz süreç yeni hat almak gibi mi?
2 e-SIM olan modeller ABD cihazıdır. 1 fiziksel 1 e-SIM olan modeller Avrupa bölgesi cihazlarıdır (TR de dahil). Çift fiziksel SIM ise Asya bölgesi cihazıdır.

Asya cihazları kolaylıktan dolayı daha avantajlıdır. Süren dolunca diğer SIM slotundan devam edeceksin Fakat bu cihazlarda normal FaceTime bulunmasına rağmen sesli FaceTime yoktur.

Avrupa cihazlarında fiziksel SIM suren bittiğinde e-SIM alman gerekecek. E-SIM süren bittikten sonra ise tekrardan fiziksel SIM'e geçeceksin.

Evet apple servislerinden bahsetmiştim belirtmeyi unutmuşum. 1 fiziki 1 e-SIM olanlarda fizikiyi e sime doldurmak gibi bir şeyden bahsediyorlardı o konuda bilginiz var mı hocam? Fiziki bitince e-SIM alman gerekecek dediğiniz süreç yeni hat almak gibi mi?
Şimdiki çoğu servis ölmüş cihazları anakartı sağlamsa tekrardan ayağa kaldırabilecek tecrübeye sahip. Apple servisinin yapılamaz dediği çoğu cihazı tamir ediyorlar.

Evet, fiziki bitince ise bayiye gidip ücret ödeyerek e-SIM alacaksınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı