IPhone 15 Pro Max kasıyor

berkayy52

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün S25’u yurt dışı ile 15 PM yurt dışı takas yaptım. Telefonu sıfırladığımda ekran kilit ekranındayken açılırken 10 FPS’e düşüyor, kasıyor yani ama diğer yerlerde gezerken olmuyor. Sadece telefona ait yerlerde, kilit ekranında bildirimleri kaydırırken yavaşlıyor. Donanım testi yaptım, sıkıntı yok diyor. Sizce normal mi?

Arkadaşlar bugün S25'u yurt dışı ile 15 pm yurt dışı takas yaptım. Telefonu sıfırladığımda ekran kilit ekranındayken açılırken 10 FPS'e düşüyor, kasıyor yani ama diğer yerlerde gezerken olmuyor. Sadece telefona ait yerlerde, kilit ekranında bildirimleri kaydırırken yavaşlıyor. Donanım testi yaptım, sıkıntı yok diyor. Sizce normal mi?

11 de bir problem yok.

Arkadaşlar bugün S25'u yurt dışı ile 15 pm yurt dışı takas yaptım. Telefonu sıfırladığımda ekran kilit ekranındayken açılırken 10 FPS'e düşüyor, kasıyor yani ama diğer yerlerde gezerken olmuyor. Sadece telefona ait yerlerde, kilit ekranında bildirimleri kaydırırken yavaşlıyor. Donanım testi yaptım, sıkıntı yok diyor. Sizce normal mi?

11 de bir problem yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı