iPhone 15 Pro Max mail uygulaması senkronize olmuyor

oGzYkR

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Yaklaşık 2 senedir iPhone 15 Pro Max kullanıyorum. Birden çok e-posta hesabımı telefonun kendi mail uygulamasını kullanarak kontrol ediyorum. Ancak son birkaç aydır uygulamaya girmeden e-postalarım senkronize olmuyor. Çok nadir de olsa bazen anlık e-postalarım geliyor. Ancak genellikle e-postalarım uygulamaya girince senkronize oluyor. Bu problemi nasıl çözebilirim?

Arkaplanda uygulamaları yenileyi açın ama ondan olduğunu sanmıyorum. Bende GMail uygulaması var ve e-posta geldiği gibi bildirimi düşüyor. Kendi uygulaması olduğu için destek ile canlı sohbet açabilirsiniz.

Arkaplanda uygulamaları yenileyi açın ama ondan olduğunu sanmıyorum. Bende GMail uygulaması var ve e-posta geldiği gibi bildirimi düşüyor. Kendi uygulaması olduğu için destek ile canlı sohbet açabilirsiniz.
Arka planda uygulama yenileme seçeneği aktif. Uygulamayı kapatmıyorum da aslında. Yani uygulama anlamında Gmail olsun başka uygulamalar olsun alternatifleri var ancak ben kendi uygulamasından memnumum. Değiştirmek istemiyorum. 😕

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı