iPhone 15 Pro Max ne zaman alınmalı?

ayd3niz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da yazdığım gibi 15 Pro Max almayı düşünüyorum. Ancak çok uzun süredir telefon alışverişi yapmadım ve bu yüzden de mağazaların hangi zamanlarda indirim uyguladığını bilmiyorum. Geçtiğimiz senelerde telefon almış olan ya da bu sene önümüzde olacak kampanyaları bilen varsa bu telefonu almak için en uygun dönemin ne zaman olduğunu yazabilirse, çok sevinirim.

Valla pilot bu ülkede neyi ne zaman alacaksan o zaman alacaksın general, aksi takdirde sürekli fiyatlar yükseliyor hacım, hiç düşmüyor fiyatlar kaptan.

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da yazdığım gibi 15 Pro Max almayı düşünüyorum. Ancak çok uzun süredir telefon alışverişi yapmadım ve bu yüzden de mağazaların hangi zamanlarda indirim uyguladığını bilmiyorum. Geçtiğimiz senelerde telefon almış olan ya da bu sene önümüzde olacak kampanyaları bilen varsa bu telefonu almak için en uygun dönemin ne zaman olduğunu yazabilirse, çok sevinirim.
Yeni bir cihazı almak için en iyi dönem ilk çıktığı ay almak veya bir üst modeli çıkınca almaktır. İphone 16 çıktığı zaman 15 serisi azda olsa düşecektir genelde böyle olur çoğu serilerde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı