7 Ekim 2024 Mesaj: 2 iPhone 15 Pro Max cihazıma aututu benchmark testi yaptım 7 GB RAM ile çalıştığını öğrendim, nasıl yükselterim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2024 Genişletmek için tıkla...
iPhone 15 Pro Max cihazıma aututu benchmark testi yaptım 7 GB RAM ile çalıştığını öğrendim, nasıl yükselterim?
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.648 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2024 #2 Neyi yükselteceksiniz? Cihaz zaten 8 GB Ram'e sahip. Bir kısmını sistem bileşenleri için kullanır yani normal bir durum 7 GB gözükmesi.
Neyi yükselteceksiniz? Cihaz zaten 8 GB Ram'e sahip. Bir kısmını sistem bileşenleri için kullanır yani normal bir durum 7 GB gözükmesi.
KS KS Q Qtakan57 Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 27 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #3 Beni bir sıralamaya sokmuştu aututu puanımla puanımın yanında marka model hafıza ram yazıyordu diğer 15PM ler 8gb ram benim 7di anifraxe dedi: Neyi yükselteceksiniz? Cihaz zaten 8 GB RAM'e sahip. Bir kısmını sistem bileşenleri için kullanır yani normal bir durum 7 GB gözükmesi. Genişletmek için tıkla... Belki vardır ayarlardan bir yolu ya da sebebi ne 256 GB'lık hafızam var diye mi ya da Apple wacht mı kullanıyorum diye.
Beni bir sıralamaya sokmuştu aututu puanımla puanımın yanında marka model hafıza ram yazıyordu diğer 15PM ler 8gb ram benim 7di anifraxe dedi: Neyi yükselteceksiniz? Cihaz zaten 8 GB RAM'e sahip. Bir kısmını sistem bileşenleri için kullanır yani normal bir durum 7 GB gözükmesi. Genişletmek için tıkla... Belki vardır ayarlardan bir yolu ya da sebebi ne 256 GB'lık hafızam var diye mi ya da Apple wacht mı kullanıyorum diye.