iPhone 15 Pro Max satış fiyatı ne olmalı?

362800

Hectopat
Arkadaşlar 27 Kasım 2023'te aldığım pil sağlığı 100 olan 256 GB 15 Pro Max cihazımı satmak istiyorum. Sizce ne kadara satılmalı? 9 Eylül'de zaman falan gelecek diyorlar şimdi ucuza satmak da istemiyorum. Cihaz kondisyon olarak tertemiz hiçbir çiziği vb. kusuru yok. Sizce ne kadara satılabilir?

Şu an bir telefoncu 74K veriyor.

Zam sonrasında onu 78-80 gibi satarsınız. Ayrıca telefoncuya satmayın. Kendileri hem alırken hem de satarken kar etmek için fiyatı öldürüyorlar. Sarı sitede satın. Param Güvende veya kargo falan teklif eden olursa da reddedin. Telefona zarar verip ya da içindeki parçaları çalıp geri yollarlar.

Zam sonrasında onu 78-80 gibi satarsınız. Ayrıca telefoncuya satmayın. Kendileri hem alırken hem de satarken kar etmek için fiyatı öldürüyorlar. Sarı sitede satın.
Oradan bulmuş adam beni acil müşteri falan diye aradı. Ben de dediğiniz gibi düşündüm. Bekleyim madem.

Yeni modeller çıkınca bir alt Model'in alıcıları az olur. 2. el 14 Pro Max ile 15 Pro Max arasında çok az fark olduğu için kimse 14 Pro Max almıyor. 15 Pro Max'i 74'e satabiliyorken uğraşmadan satın bence. 1TB pil 100 değişensiz 15-24 ay garantili 15 Pro Max cihazlar 65-75 arası satılıyor.

O zaman adamın tipine bir bakayım vereyim telefonu. Dediğiniz gibi 16 gelene kadar satılmazsa elimde kalabilir.

Eğer veriyorsa düşünmeden satın. Sıfırı 78.000 TL'ye var şu anda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu video biraz kafamı karıştırdı aslında.

Yeni modeller çıkınca bir alt Model'in alıcıları az olur. 2. el 14 Pro Max ile 15 Pro Max arasında çok az fark olduğu için kimse 14 Pro Max almıyor. 15 Pro Max'i 74'e satabiliyorken uğraşmadan satın bence. 1TB pil 100 değişensiz 15-24 ay garantili 15 Pro Max cihazlar 65-75 arası satılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
O zaman adamın tipine bir bakayım vereyim telefonu. Dediğiniz gibi 16 gelene kadar satılmazsa elimde kalabilir.

kimse 15 pro max'e o kadar para vermez. elinizde kalabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı