iPhone 15 Pro Max tahmini fiyatı ne olur?

13 Max Pro ile çok farkı olmaz ama boşuna para harcamak istiyorsan al. En az 50k
Boşuna para harcamaktan kastın nedir? Yıllarca eski telefon kullanıp güncel telefon kullanmak hakkım değil mi?
Yine pahalı olur hocam kayıt ücreti bayağı arttı, ama tabii karar kendisinin bir şey diyemem.
Yurt dışı fiyatı tahmini 28-30 bin bandında olur mu kısaca? IMEI kayıdını dert etmiyorum.
 
Merhaba, şu an para biriktiyorum yaza kadar KYK kredisi 20 bin kadar birikmiş olacak yazında 2 ay bir yerde çalışıp 17 bin daha ekleyeceğim üstüne. iPhone 14 Pro Max ile tahmini aynı fiyat bandında mı olur? Yurt dışından alacağım.

Hocam bence ucu ucuna biriktirerek bir şey almanız öğrenci halinizle çok mantıksız heleki bu ekonomik sıkıntılar varken yok KYK kredisi biriksin bir de üstüne çalışayım bence büyük çok gereksiz ben bir iPhone sever olarak diyorum 12 Pro , 13 Pro alın 15 Pro yani şu zaman için öğrenci için gereksiz olur.
 
Benimle alıp veremediği var galiba arkadaşın yurt dışı fiyatı için tahmin bilgisi istedim. Absürt bir cevapla Türkiye fiyatı için tahminde bulundu. Raporladım zaten spamdan dolayı umarım ceza yemişsindir. @yyildirayy

Yurt içi yurt dışı, ben sana duyduğum yorumu yazıyorum. Yazılan yorumda ne var fiyat bilgiindan başka? Sen beğenmezsen ben de senin yorumlarını beğenmem, zoruna mı gitti?
Göz ardı da edeyim bir daha yazdıklarını da görmeyeyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt içi yurt dışı, ben sana duyduğum yorumu yazıyorum. Yazılan yorumda ne var fiyat bilgiindan başka? Sen beğenmezsen ben de senin yorumlarını beğenmem, zoruna mı gitti?
Göz ardı da edeyim bir daha yazdıklarını da görmeyeyim.
Edersen et banane kardeşim umurumda değilsin. Benim konuma gelmişsin saçma sapan tavırlarda bulunuyorsun.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı